Hartsgeheim: Denise Hunter (Chapel Springs 2)

hartsgeheimHartsgeheim
Auteur: Denise Hunter
Uitgever: Voorhoeve
Pagina’s: 320
Jaar: 2015

Hartsgeheim van Denise Hunter: als je je afvraagt of je grootste droom eigenlijk niet een nachtmerrie is. Jade McKinley keert zwanger en single terug naar haar de plaats waar ze opgroeide en haar hart brak: Chapel Springs. Ze klopt aan bij Daniel, een familievriend die altijd als een broer voor haar is geweest, en vraagt of hij haar wil helpen aan de man te komen. Met tegenzin regelt Daniel een paar dates voor Jade, worstelend met zijn eigen gevoelens voor haar die alleen maar sterker zijn geworden sinds ze Chapel Springs verliet. Maar dan oppert ze om een verstandshuwelijk met hem te sluiten. Denise Hunter schrijft al jaren lang romantische boeken. In haar serie over het stadje Chapel Springs verscheen eerder de roman `Blootsvoets .

Mijn reactie van het boek ster5

Ik kocht dit ebook zonder te weten dat er een deel voor kwam, maar gelukkig had ik die al gelezen. Maar als je het vorige deel niet gelezen hebt kun je dit boek makkelijk los ervan lezen.
In het vorige deel ging het over Madison, en nu over haar zus Jade, in dit deel komt Madison wel weer in voor en komen we te weten hoe het nu met haar gaat, erg mooi gedaan.
Haar boeken zijn niet alleen romantisch maar zeker ook gevoelig geschreven, en je leeft helemaal met de personen mee. Als Jade terug keert naar Chapel Springs heeft ze veel angst en verdriet te verwerken, en klopt bij een jeugdvriend aan die altijd als een broer voor haar was.  Durft ze ooit nog lief te hebben? En kan ze het alleen. Je leest en beleefd het in dit boek.

 

 

blootvoets hartsgeheim

bolklein

 

5 gedachten over “Hartsgeheim: Denise Hunter (Chapel Springs 2)

Voeg uw reactie toe

      1. Ik ontvang vandaag 5 recensieboeken, die ik ook echt graag wil lezen, dus ik vraag me af wanneer ik er aan toe kom, hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: