Het enige echte fotodoodleboek: Viiiz

het enige echteHet enige echte fotodoodleboek
Auteur: Viiiz
Uitgever: BBNC uitgevers
Jaar: 2015

In een creatieve bui? Of juist geheel inspiratieloos? Wie Het enige echte fotodoodleboek openslaat, zal meteen een onweerstaanbare drang voelen te gaan krassen, krabbelen, kleuren, ontwerpen en verbouwen! Met meer dan 200 afbeeldingen – van koekjes tot kittens, van sneakers tot snelweg – heb je alle ruimte om eindeloos te tekenen en kliederen. Laat je creativiteit los op de vele uitdagingen die het boek biedt: tover beleg op een bagel, teken plantjes in potten, of ontwerp een waanzinnig vergezicht aan de horizon.
De afbeeldingen zijn geschikt voor jong en oud, en dat maakt van Het enige echte fotodoodleboek tevens een perfect cadeauboek. Saaie vergadering? Lange treinreis? Druilerige dinsdagmiddag? Bevrijd de kunstenaar in jezelf! Klieder, krabbel, en kleur buiten de lijntjes …

Reactie van het boek door Clasien ster4

Dit is een keer geen leesboek, maar een doeboek. Geweldig gewoon, hiermee kun je creatief bezig zijn. Laat je fantasie tot leven komen en maak de foto’s in dit Fotodoodleboek af. Dit is een idee van een kunst- en designstudio in Parijs. Bedenk zelf de meest leuke dingen zoals: een XXL-pizza met alles erop, alstublieft. Jij mag kiezen! Fantaseer wat jij op deze pizza wilt en teken, kleur, knutsel. Wat zie je in je glazen bol? Maak je eigen stripverhaal en nog veel, veel meer. Goed voor uren, weken, maanden tekenplezier. Let’s doodle!

bolklein

Advertenties

4 gedachten over “Het enige echte fotodoodleboek: Viiiz

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: