Wat heb ik gedaan?: Amanda Prowse

wat heb ik gedaanWat heb ik gedaan?
Auteur: Amanda Prowse
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Pagina’s: 368
Jaar: 2014Website

Kathryn is het ultieme voorbeeld van de perfecte echtgenote en moeder. Als je stiekem door de ramen van het gezellige huis gluurt, zie je een gelukkig gezin aan de keukentafel eten. Alle wereldse problemen zijn buitengesloten van deze tafel. Je wordt jaloers als je ze ziet zitten. Maar schijn bedriegt. Kathryn zit gevangen in een vreselijke droom. En ze heeft besloten er iets aan te gaan doen.
Je leeft als lezer erg mee met Kate, en het is op een bepaalde manier origineel en anders dan de meeste andere romantische romans. Amanda Prowse is maatschappijkritisch en ik vind haar verwijzingen naar literatuur (Hamlet, Iliad, Thomas Hardy, Henry Fielding) erg leuk. Een boek dat naar mijn mening best veel vrouwen zal aanspreken.

Mijn reactie van het boek ster4

Een mooie maar zeker een heftige roman.
Een boek dat zeker veel mensen zal aanspreken, alleen hoop ik dan niet dat deze mensen het zelfde meemaken. Het is gewoon ongelofelijk op welke manier Kathryn word buiten gesloten, en heb me dan ook best vaak zitten ergeren aan het gezin. Waarom ziet niemand niks? Ik kan er verder weinig over vertellen want je verraad dan best veel in het boek. Maar dat dit boek je aangrijpt is één ding wat zeker is. Het boek leest erg vlot en gaat terug naar verleden en heden en sluit goed op elkaar aan. Ik denk dat ook veel mensen dit boek waarderen met 5*, maar ik vond haar vorige boek iets ontspannender lezen als dit, maar dat komt door het onderwerp wat ik vrij heftig vond. Het begint ook een beetje thrillerachtig, en ik geloof ook niet dat ik het verhaal snel uit mijn hoofd krijg. Dus erg goed gedaan.

bolklein

Een gedachte over “Wat heb ik gedaan?: Amanda Prowse

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: