Stille blik: Peter Robinson

stilleblikStille blik
Auteur: Peter Robinson
Uitgever: Zwarte Beertjes
Jaar: 1987/2013
Pagina’s:  312

Inspecteur Alan Banks is net met zijn vrouw en twee kinderen verhuisd van Londen naar Eastvale. In dit rustige provinciestadje krijgt hij te maken met een inbraak die uitloopt op de dood van het bejaarde slachtoffer. Ook zorgt een gluurder voor grote onrust onder de vrouwen van Eastvale.
Banks krijgt hulp van psychologe Jenny Fuller en de twee voelen zich duidelijk tot elkaar aangetrokken. De spanning in Banks’ privé-leven stijgt, maar ook de publieke druk op de politie neemt toe.

Reactie van het boek door: Marjon ster5

Mijn vader las de boeken van Peter Robinson en was altijd erg enthousiast. Mijn vader is er al bijna een jaar niet meer maar ik besloot er toch aan gehoor te geven en de hele serie te gaan lezen. Het eerste boek is al een verrassing! Het boek leest heel prettig, heeft diepgang, de mensen zijn menselijk en dus herkenbaar en Alan Banks is iemand die je gewoon graag mag. Er lopen twee zaken in dit boek, die eigenlijk drie zaken zijn. Ze hebben niets met elkaar te maken maar lopen wel naar elkaar toe. Het is bijzonder goed uitgewerkt.

bolklein

2 gedachten over “Stille blik: Peter Robinson

Voeg uw reactie toe

    1. En ik heb er nog heel veel voor de boeg. Ik heb ze bijna allemaal liggen hier. Helaas zijn er een paar niet vertaald, misschien dat ik die boeken nog wel in het Engels ga opzoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: