Broadchurch: Erin Kelly

broadchurchBroadchurch
Auteur: Erin Kelly
Jaar: 2014
Uitgever: Boekerij
Pagina’s.: 368

Het vreedzame Britse kustplaatsje Broadchurch wordt ruw wakker geschud als de elfjarige Danny Latimer dood wordt aangetroffen op het strand. Als blijkt dat hij vermoord is komen Alec Hardy en Ellie Miller de zaak onderzoeken. Hardy is net gepromoveerd tot inspecteur, de baan waar Miller op rekende. Hij heeft geen band met het dorp, zij is er opgegroeid en kent de mensen door en door. Dat dacht ze tenminste…

Reactie van het boek door Clasien ster4

Toen ik in het boek begon, dacht ik dit is een topper. Het begon geweldig met een moord van een elf-jarige jongen. Beetje raar gezegd, maar ik zat gelijk in het verhaal. Inspecteur Hardy wordt van buitenaf aangenomen en samen met Miller op deze zaak gezet. Hardy heeft al een verleden in ongeveer net zo’n zelfde gebeurtenis, waarin het niet goed afliep. Niemand weet in dit dorp hiervan af, alleen de journaliste Karen die hem achtervolgt. Op een gegeven moment komt de klad in het verhaal en wordt het vreselijk langdradig. Iedereen wordt verdacht, er gebeuren van allerlei dingen die ik niet interessant vond. Ik heb het boek bijna een paar keer weggelegd, maar wou weten wie die moord op zijn geweten had. De samenwerking tussen Hardy en Miller is wel leuk neergezet.
Dit had een goed boek kunnen zijn, maar dan met veel minder bladzijdes.
Ik heb het boek nog eens nagelopen en vond het toch een kleine 4* waard.” Het plot zag ik niet aankomen en maakt dat het boek een goed einde heeft.”

bolklein

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: