Dochterlief: Deborah Raney (The Chicory Inn 1)

dochterliefDochterlief
Auteur: Deborah Raney
Uitgever: Voorhoeve
Pagina’s: 320
Jaar: 2014

Een goede gastvrouw zijn voor je gasten én voor je kinderen – gaat dat wel samen? Deborah Raney schreef een ontroerende familieroman over dit dilemma: ‘Dochterlief’. De droom van Audrey Whitman gaat eindelijk uitkomen. Nu haar vijf kinderen volwassen zijn, gaat ze met haar echtgenoot Grant haar huis aan Chicory Lane omtoveren tot een knus bed & breakfast. Maar vlak voor het feestelijke openingsweekend slaan de zenuwen toe als haar dochter Landyn met een verhuiswagen het erf op rijdt. Lukt het Audrey om haar droom na te jagen met de Chicory Inn en tegelijkertijd het warme thuis te bieden dat haar dochter nu zo hard nodig heeft? “Dochterlief” is het eerste deel van de serie ‘The Chicory Inn’.

Mijn reactie van het boek ster4

Toen ik net in dit boek begon kreeg ik het gevoel of ik terug was bij de fam Baxter van Karen Kingsbury, Ik kreeg echt zo’n warm familie gevoel.
Het is een christelijk boek, maar niet overdreven. Ik vond zelf dat de boodschap uit het boek me erg aangreep, “tel je zegeningen”ik denk dat we dat inderdaad vaker moeten doen, en niet alleen denken wat er mis is in je leven, maar juist waarderen wat mooi en goed is. Dit is dan ook echt het gevoel wat ik had toen het boek uit was. Je voelt de warmte en liefde in dit boek en is erg makkelijk en mooi geschreven., voordat je het weet is het dan ook weer uit. Ik ben  erg benieuwd naar het tweede deel.

bolklein

Een gedachte over “Dochterlief: Deborah Raney (The Chicory Inn 1)

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: