Natuurlijk! Elke dag écht eten: Anne Marie Reuzenaar

natuurlijk-elke-dag-echt-etenNatuurlijk! Elke dag écht eten
Auteur: Anne Marie Reuzenaar
Jaar: 2014
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Pagina’s: 240

In Natuurlijk! Elke dag echt eten, het nieuwe kookboek van Anne Marie Reuzenaar, laat ze zien wat gezond en écht eten is: vers, zelfgemaakt en liefst zonder suiker of kunstmatige toevoegingen. Het boek bevat meer dan 100 recepten vol superfood en behandelt feiten en fabels over voeding.
Dit kookboek staat vol heerlijke recepten voor een voedzaam ontbijt, een koolhydraatarme lunch, gezonde tussendoortjes en eenvoudige avondmaaltijden. Met ingrediënten als broccoli, avocado, noten en quinoa. Dit is geen dieet, maar een gezond eetpatroon voor het hele gezin!

Reactie van het boek door Marjon ster5

Dit boek is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezond eten zonder al teveel poespas. Het boek is overzichtelijk ingedeeld en er wordt logisch verteld over wat wel goed is en wat niet en er wordt ook uitgelegd waarom. De manier waarop is zo toegankelijk dat het gewoon leuk is om te lezen. Ook is er ruimte voor wat kinderen (ook baby’s) nodig hebben. Deze inleiding omvat de eerste 100 bladzijden. Daarnaast staat het vol met fantastische recepten voor zowel ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes, recepten voor feestdagen en ook een aantal recepten voor drankjes. Ik vind dit zeker een aanrader (als voedingsdeskundige).

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: