Winters paradijs: Sarah Morgan (O’Neil Brothers 1)

wintersparadijsWinters paradijs
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Pagina’s: 292

Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Als haar baas haar vraagt naar Vermont af te reizen voor een nieuwe opdracht, springt ze bijna een gat in de lucht. Dit is het perfecte excuus om de kerst te ontvluchten! Jackson O’Neil gaat zijn uiterste best doen om vakantieoord Snow Crystal – dat al generaties lang in bezit van zijn familie is – van de ondergang te redden, maar hij heeft er een hard hoofd in. Pas met de komst van pr-expert Kayla Green gloort er weer hoop voor het resort. Dat er tussen hen genoeg vonken overspringen om alle kerstverlichting in Vermont te laten branden, is een onverwacht cadeautje. Zo doeltreffend als Kayla is in haar werk, zo onzeker is ze in de omgang met Jackson. Hij maakt een verlangen in haar wakker dat ze had gedacht nooit meer te zullen voelen, maar dat ook pijnlijke herinneringen oproept. En toch gloeit er een sprankje hoop. Is het mogelijk dat de vrouw die niet meer in Kerstmis gelooft, er nu toch door wordt betoverd?

Reactie van het boek door Marjon ster5 29-11-2014

Wat een zalig romantisch boek, maar zonder dat het te zoet wordt. Ook heeft het boek enige diepgang. Kayla heeft een groot kerst-trauma en weet op geen enkele manier meer echt te genieten van haar leven. Ze leert in een paar dagen dat het leven heel anders in elkaar zit; dat het leven om heel andere dingen draait en je ziet haar steeds meer zichzelf worden. Niet meer weg te leggen. Ik hoop zo dat er twee vervolgboeken komen: een met Tyler in de hoofdrol en een met Sean.

Mijn reactie van het boek ster5

Dit is nou echt een boek voor deze donkere (feestdagen). Je word meegenomen naar een prachtig vakantieoord Snow Crystal, waar de romantische kerst sfeer en de warmte van de familie van Jackson je om de oren vliegt, en dat is nou net wat Kayla helemaal niet wil. Het hoe en waarom lees je in deze schitterende roman die je tot het einde toe volledig in de ban houd. Ik was er gewoon zelf bij leek wel, alhoewel ik absoluut niet van de kou en sneeuw houd, kreeg ik het van dit boek lekker warm. En zou het liefst meteen mijn kerstboom gaan zetten.(ik zal maar even wachten tot de sint het land uit is). Dit boek geeft je een heerlijk romantisch gevoel, en geeft je een paar uur lekker zwijmelen.

wintersparadijs een nieuwe zomer 2vuurwerkin de sneeuw

bolklein

4 gedachten over “Winters paradijs: Sarah Morgan (O’Neil Brothers 1)

Voeg uw reactie toe

  1. Echt een boek voor de Kerstdagen. Ik ben zo wie zo in de maand December een sprookjesboek lezer, Oliver Twist, Charles Dickens heerlijk.

  2. Dit is een perfect verhaal voor de donkere dagen in December. Een beginnende romance, maar vooral de kerstsfeer in een witte sneeuw wereld. Kayla heeft tot haar dertiende levensjaar een gelukkig gezinsleven. Tijdens haar dertiende kerstfeest valt haar leven in duigen als haar vader er een andere liefde op na houdt. Vanaf deze tijd woont ze alleen bij haar moeder totdat deze haar naar een kostschool stuurt. Jackson levert zijn eigen dromen in om een familiehotel voor een faillissement te redden. Om dit voor elkaar te krijgen huurt hij Kayla, als pr specialist, in om een week naar vakantieoord Snow Crystal te komen om aan een reddingsactie te werken. Hier ontstaat een ontluikende romance. Het verhaal leest heerlijk weg. Kayla heeft twee gezichten, haar professionele-, en haar gevoelskant. Kerst is voor haar een ellendige tijd warin ze zich alleen en eenzaam voelt, kan Jackson haar gevoelens veranderen zodat ze weer van het Kerstfeest kan genieten. Dit verhaal bevat een mooie kerstgedachten. Voor mij 4*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: