Hartenvrouw: Babette van Veen

hartenvrouwHartenvrouw
Auteur: Babette van Veen
Uitgever: Bruna Uitgevers B.B.
Jaar: 2014
Bladzijden: 224

Ineens ligt-ie aan duigen, je toekomst. Het overkwam Babette van Veen toen ze ging scheiden. Haar wereld stond even stil, maar langzaam maar zeker krabbelde ze overeind en kwam ze tot het inzicht dat de toekomst juist weer voor haar open laag. Haar advies: als je in de put zit, blijf dan niet wachten totdat iemand je eruit komt halen.
Je plezier en trots is veel groter als je jezelf redt, in plaats van dat de brandweer je met loeiende sirenes komt ontzetten. In Hartenvrouw vertelt Babette hoe ze met vallen en opstaan en vooral ook heel veel lachen haar innerlijke kracht (meestal) wist ze te vinden in moeilijke tijden en hoe dat voor iedereen is weggelegd

Reactie van het boek door marjon ster5

Dat heeft ze mooi op papier gezet: haar gevoelens, gedachten en haar reacties over en op de scheiding. Ze wijdt verder niet over de reden er van, geen spoor van zelfmedelijden, maar wel open en bloot over wat dat met je doet. Ik herken er wel een beetje rouw in. Stapje voor stapje probeert ze haar krachten uit en komt steeds een stap verder. Wat een sterke vrouw, pet je af. En dit boek is echt een aanrader!

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: