De tijd van loslaten: Kristin Hannah

de tijd van loslatenDe tijd van loslaten
Auteur: Kristin Hannah
Uitgever: House of Books
Jaar: 2001
Pagina’s: 256

Alleen als hij haar grote liefde van weleer opspoort, kan hij het leven van zijn vrouw redden…
Liam Campbell is radeloos als zijn vrouw Mikaela door een ongeluk in coma raakt. Alle pogingen om haar bij bewustzijn te brengen, zijn vergeefs. Thuis probeert Liam zijn twee vertwijfelde kinderen zo goed mogelijk op te vangen. Dan ontdekt hij foto´s uit Mikaela´s vroegere huwelijk, waar ze niet over wilde praten. Haar ex blijkt niet alleen de beroemde filmster Julian True te zijn, maar ook de liefde van haar leven. Liam realiseert zich dat Julian de enige is die haar uit haar coma kan halen. Maar kan hij zijn huwelijk op het spel zetten voor het leven van zijn vrouw?

Mijn reactie van het boek stersterstersterster

Wat een aangrijpend boek weer van Kristin Hannah, zoals ook haar andere boeken. Dan wil je er echt wel heel veel voor over hebben als je de ex van je geliefde op zoekt om je vrouw uit coma te halen. Ik was weer erg onder de indruk van het boek en heb tot het einde helemaal mee geleefd.  Vroeger had je van die mooie emotionele films op tv van Daniele Steel, en films van Hall Mark, nou daar kan je zo’n verhaal echt aan toevoegen. Je moet daar wel van houden natuurlijk, maar ik ben er helemaal weg van. Ontroerend en een verhaal dat je niet snel vergeet, top boek.

bolklein

 

3 gedachten over “De tijd van loslaten: Kristin Hannah

Voeg uw reactie toe

    1. ik moet of mag nog twee zusjes, in het daglicht en het huis aan het water (volgens mij heb ik ze dan allemaal gelezen), en er mag voor mij weer een nieuwe komen 😉

  1. Wat gek, dit boek heb ik nooit gelezen maar de voorkant komt me zo bekend voor. Maar heel soms kom ik niet in haar boeken. Ik zal mijn boeken eens doorspitten! Klinkt in ieder geval goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: