Een beetje liefde: Amanda prowse

een beetje liefdeEen beetje liefde

Auteur: Amanda Prowse
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Jaar:  2014

We hebben allemaal behoefte aan een beetje liefde in ons leven
Pru Plum is de gevierde eigenaresse van de beroemde patisserie in het Londense Mayfair. Ze draagt Chanel en bezoekt de duurste kappers. Je zou niet zeggen dat deze elegante vrouw vorig jaar zesenzestig is geworden.
Maar Pru is niet de zelfverzekerde, succesvolle zakenvrouw die ze lijkt te zijn. Ze heeft beschamende dingen gedaan om haar huidige status te bereiken en schuwt geen enkel middel om de geheimen uit haar verleden te beschermen, zeker niet wanneer ze, voor het eerst in haar leven, eindelijk verliefd wordt…

Mijn reactie van het boek ster5

Een prachtig warm en liefdevol boek van Amanda, de eerste kennismaking voor mij van deze geweldige schrijfster.  Pru en Milly twee nichten bouwen samen een prachtige toekomst op maar hebben daar erg veel voor moeten doen, als je verder in het verhaal komt kom je ook te weten wat zij hebben doorgemaakt samen. Niet alleen Pru is een pracht vrouw, ik vond ook Milly helemaal geweldig in dit boek. Ook de andere personen die in dit boek voor komen sluit je gewoon in je hart. Dat zegt al best veel over dit boek omdat je op je eigen manier van ze gaat houden. Het was ook net in dit boek of ik er zelf  bij was, je proefde de sfeer en je rook al de heerlijke dingen die voorbij kwamen. Het boek sluit mooi af met heerlijk recepten. Het volgende boek van Amanda Prowse wil ik zeker gaan lezen.

bolklein

 

 

4 gedachten over “Een beetje liefde: Amanda prowse

Voeg uw reactie toe

  1. Hoihoi,
    Doordat één van jullie een reactie achterliet op mijn blog, ben ik jullie gaan volgen. Naast mijn liefde voor beauty, nagellak en make-up, ben ik een enorme boekenworm 🙂
    Groetjes Marloes

    1. leuk, dan hebben we twee dingen gemeen het lezen en alles wat met nagellak te maken heeft 😉 al moet ik je zeggen dat ik veel gelnagellak gebruik. houd je ook ergens je boeken bij? op goodreads of hebban?
      groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: