Vast grond : Robyn Carr (Thunder point 1)

VastegrondVaste grond (2014)
Van Robyn Carr
Website:www.robyncarr.com
269 pagina’s
Uitgever: Harlequin Holland
ISBN: 9789402501360

Thunder Point Cooper blijft nooit lang op dezelfde plek. Maakt hij voor Sarah een uitzondering? Deel 1 Cooper is net van plan om langs te gaan bij Ben, een vriend van hem, als hij bericht krijgt dat deze is verongelukt. Toch reist hij af naar Thunder Point, het plaatsje waar Ben aan het strand een bar runde. Hij wil zijn vriend de laatste eer bewijzen, en daarna trekt hij weer verder. Dan hoort hij dat Ben hem een stuk land aan de kust heeft nagelaten. Het ziet er dus naar uit dat hij nog even zal moeten blijven Na een pijnlijke scheiding is Sarah Dupre helemaal klaar met mannen. Ze heeft ze trouwens ook niet nodig, want ze heeft genoeg aan haar boeiende baan bij de Kustwacht en aan de zorg voor haar broertje. Als Cooper haar pad kruist, en ze moet toegeven dat de aantrekkingskracht tussen hen tweeën overweldigend sterk is, is ze dan ook niet blij. Cooper wil niets liever dan verder reizen, en Sarah blijft het liefst veilig in haar eigen wereldje. Waarom kunnen ze elkaar dan niet loslaten

 

Reactie van het boek door: Marjon *****

Dat was even wennen: een boek lezen met de herkenbare toegankelijke en directe stijl van Robyn Carr wat zich niet in Virgin River afspeelt. Ik moest er echt even inkomen, je gaat onwillekeurig toch vergelijken. Ook had ik eerst een beetje moeite met de vele namen die er in voorkomen. Maar al gauw zat ik er helemaal in en kon ik het niet meer wegleggen. Op 29 april moet deel 2 van deze nieuwe serie – Thunder Point – uitkomen en ik kijk er naar uit!

Mijn reactie van het boek ****

Vaak als ik niet weet wat ik wil gaan lezen neem ik een boek van Robyn Carr, dan weet ik gewoon zeker dat ik daar mijn rust en ontspanning in vind. Maar dit was een totaal nieuwe serie, en is dan ook maar weer afwachten of hij net zo mooi is zoals Virgin river. Nou ik zat er meteen weer in, en deze keer speelt het zich af in Thunder Point, heerlijk aan het strand. tot mijn verassing kwamen er zelfs namen in terug uit de Virgin river, erg leuk gedaan. Een nieuwe serie dus een geheel nieuwe opbouw van de personen die we in andere delen terug gaan zien. Dit deel ging over Sarah en Cooper maar er worden ook vele andere voorgesteld. Tot nu toe weer prachtige mensen met allemaal hun eigen problemen. Deze serie beloofd weer wat, ik ben er klaar voor. Want als dit deel al zo goed is……..

 

Vastegrond een nieuwestart metopenarmen twee-werelden Beloftevoorlater

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: