Ik wist het: Chantal van Gastel

ik wist hetIk wist het
Auteur: Chantal van Gastel
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2014
Pagina’s: 480

Een betoverend verhaal over liefde, vriendschap en geloven in jezelf Mia Robbins is niet het type dat de gebaande paden bewandelt. Puur op intuïtie zegt ze haar baan in de marketing op om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Niet in het drukke nieuwe deel van het centrum, maar op het idyllische stationsplein dat al in haar jeugd haar hart gestolen heeft. Mia zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken. Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze had verwacht. Ze ontmoet Feo. Hij is ondernemend en levenslustig. De man van wie ze letterlijk altijd heeft gedroomd. En alsof dat nog niet verwarrend genoeg is, vinden plots allerlei mysterieuze boodschappen hun weg naar haar. Al snel wordt Mia de levens van iedereen om zich heen ingezogen. Als een magneet trekt ze bijzondere verhalen aan. Dit blijft niet onopgemerkt door Axel, een verslaggever die De Haai wordt genoemd. Hij heeft zijn eigen binding met het winkelplein en naar een bijzonder verhaal is hij altijd op zoek. Durft Mia haar gevoel te blijven volgen, ook als dit meer van haar vraagt dan ze zich ooit had kunnen voorstellen? Hoezeer mag ze betrokken raken bij de levens van anderen? En hoe kan ze ervoor zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt?

Mening Marjon ster5

Ik zeg niets over het verhaal zelf, omdat ik niets wil verraden. Dus ik zeg alleen iets over het boek in zijn geheel. Dit boek raakt je diep. Je wordt er in meegetrokken en het laat je niet meer los. Het raakt zo diep dat het echt voelt. En daarom blijf je lezen en lezen en dan is het uit en weet je dat het een heel erg goed boek is. Want als je de lezer zo weet te raken, dan heb je talent. Wat een aanrader!

 

Mening Natasja van het boek ster5

In één woord geweldig, wat heb ik hiervan genoten , Ik zag dit boek staan en dacht oké lijkt me wel leuk, tot ik verder las en zag dat het iets paranormaals had, dat had mijn nieuwsgierigheid gewekt en kocht het meteen. Toen ik er in begon had ik ook gelijk zo’n gevoel van wat een leuk boek is dit, het leest niet alleen erg vlot maar ook de heerlijke sfeer en de twee mannen, en niet te vergeten de gave die Mia heeft. Nee er valt gewoon niks aan te merken wat mij betreft op dit boek het heeft mij heel veel plezier en ontspanning gegeven.

bolklein

 

 

4 gedachten over “Ik wist het: Chantal van Gastel

Voeg uw reactie toe

  1. Haar andere boeken zijn ook allemaal leuk, dus ik begrijp dat je dit boek 5 sterren hebt gegeven!
    Hoop dat ‘ie binnenkort ook in mijn boekenkast staat 😉

  2. Een leuk, vlot verhaal om te lezen. Levensechte personages en vooral de kat Charly vond ik een leuke vondst. De spirituele delen waren ook aardig bedacht. Toch vond ik dit boek veels te dik voor het verhaal. Ik vond het vaak langdradig worden, waardoor ik een ander boek tussendoor gelezen heb en dat doe ik eigenlijk nooit. Jammer. Aantal sterren slechts 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: