In mijn bloed: Lisa Unger

in mijn bloed2In mijn bloed

Auteur: Lisa Unger
Jaar: 2014
Blz.: 282
Uitgever: À.W.Bruna Uitgevers

Het leven van Lana Granger is een farce. Ze heeft zoveel leugens verteld over zichzelf dat ze amper nog weet wat de waarheid is. Ze krijgt een baantje als oppas van Luke, een moeilijk hanteerbaar jongetje dat iedereen manipuleert. Niemand kan hem aan, maar in Lana lijkt hij zijn gelijke te hebben gevonden – of zij de hare? Dan verdwijnt Lana’s beste vriendin Beck spoorloos. Lana’s alibi klopt niet en de politie legt haar het vuur na aan de schenen. Lana hult zich echter in stilzwijgen totdat blijkt dat iemand haar duistere geheimen kent en staat te popelen om ze aan het licht te brengen.

 

Reactie van het boek door Clasien ****

Lana leugens bestaan uit vele lagen, ze zit klem in het raderwerk van haar eigen leugens. Luke, is een probleemkind. Twee vriendinnen van Lana zijn verdwenen, wat is Lana’s aandeel in deze. Dit is een psychologische thriller. Het verhaal wordt afgewisseld met dagboekfragmenten. Je wilt doorlezen, je wilt weten wat de geheimen rond Lana zijn. Soms wordt er iets teveel over bepaalde zaken uitgeweken, dit is het enigste minpunt.

bolklein

 

2 gedachten over “In mijn bloed: Lisa Unger

Voeg uw reactie toe

  1. Goede schrijfster! Volgens mij is dit het enigste boek van Lisa Unger wat ik nog niet gelezen heb. Hopelijk staat ‘ie binnenkort in de bieb 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: