Tranen van de maan: Nora Roberts (De Gallaghers van Ardmore 2)

Tranenvandemaan

Tranen van de maan
Auteur: Nora Roberts

Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Bladzijden: 238

Aan de kust van Ierland, het land van grillige kliffen, groene velden en prachtige legendes, ligt het mooie dorpje Ardmore. Levendig middelpunt is Gallagher’s Pub, waar het altijd behaaglijk is, waar het bier schuimt in de glazen en waar Aidan, Shawn en Darcy Gallagher voor iedereen een luisterend oor hebben.
Shawn leeft voor zijn muziek en voor de pub. Tot het lot hem de ogen opent en hij in Brenna O’Toole, een goede vriendin uit het dorp, voor het eerst van zijn leven een aantrekkelijke vrouw ziet. Vriendschap is niet langer genoeg voor hem. Is ook hij misschien aangeraakt door die eeuwenoude betovering die verbroken moet worden?

 

Mening Marjon ster3

Het achtergrondverhaal uit deel 1 wordt weer opgepakt en het boek boeit vanaf de eerste bladzijde. Ik miste weliswaar die diepgang een beetje, maar je wordt evengoed meegezogen in dat heerlijke Ierse sfeertje. Ook komen twee oude bekenden terug: Aiden en Jude. Waarom dan toch maar 3 sterren? Omdat de hoofdpersonen het hele boek door ruzie maken, bekvechten, naar elkaar uithalen en nog meer negatief gedoe. Ik werd er een beetje moe van, het is een beetje irritant. Dart maakt niet dat ik niet naar het derde deel uitkijk, maar dit deel geef ik toch maar 3 sterren (en ik ben een van de weinigen denk ik).

schittering Tranenvandemaan hart van de zee

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: