Natalies nieuwe begin: Denise Hunter (New Heights 2)

natalies's nieuwe beginNatalies nieuwe begin

Auteur: Denise Hunter

Uitgever: Vcl

Jaar: 2009

Pagina’s: 315

Natalie is pas gescheiden, omdat haar man haar heeft bedrogen. De scheiding heeft haar veel verdriet gedaan, maar ze heeft haar leven als alleenstaande moeder van twee zoontjes en directeur van een pro-lifecentrum weer op de rails.

Via haar werk komt ze in contact met Linn, een negentien jarig meisje dat zwanger is, maar abortus overweegt. Natalie en Linn kunnen het goed met elkaar vinden en Natalie voelt zich verantwoordelijk voor haar. Daarom nodigt ze Linn uit bij haar thuis. De band tussen Natalie en Linn wordt steeds hechter en na verloop van tijd vraagt Linn Natalie of zij haar kind na de geboorte wil adopteren.

Natalie aarzelt, maar stemt uiteindelijk toe. Pas later komt ze erachter wie Linn eigenlijk is en dan zit Natalie in een onvoorstelbaar lastig parket. Maar is er dan nog een weg terug?

 

Mijn reactie van het boek *****

Ik kocht dit ebook vorige week bij bol, vraagt Marjon aan mij,”heb je deel 1 ook gelezen?” Ik had zoiets van huh…..deel 1 is die er dan? Ik ga kijken bij bol, en jawel deel 1 is Hanna’s bestemming. Maar dat is nog niet het ergste, ik kijk in mijn boekenkast staat daar als boek gewoon deel 3 naar mij te loeren, Paula’s geheim. Het moet toch niet echt gekker worden dat je niet meer weet wat je allemaal in huis hebt. Maar om terug te komen op Natalies nieuwe begin, die ben ik gewoon gaan lezen, en ik miste het eerste deel helemaal niet. Dus dat wil zeggen dat ze goed los te lezen zijn. Natuurlijk ga ik wel deel 3 lezen want deze was zo mooi, dat ik toch wel het geheim van haar zus wil weten. Ik vind de boeken een beetje de schrijfstijl van Kristin Hannah hebben.  Gevoelig, mooie verhaallijn en personen die je in je hart sluit.

hanna's bestemming natalies's nieuwe begin paula's geheim

bolklein

 

Een gedachte over “Natalies nieuwe begin: Denise Hunter (New Heights 2)

Voeg uw reactie toe

  1. Het blijft grappig met die delen haha… En dan heb je deel 3 in huis nota bene… Maar het klinkt goed zeg. Komt op mijn leeslijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: