De schilder: Nora Roberts

schilderDe schilder

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Meulenhoff
Boekerij Jaar: 2014
Pagina’sn: 392

Als professioneel huizenoppasser is Lila Emerson zo vrij als een vogeltje. Niets bindt haar: haar werk niet, een huis niet, en een relatie al helemaal niet. Alles wat ze heeft, zelfs haar hart, kan ze zo inpakken om te vertrekken. Maar als Lila vanuit haar tijdelijke oppashuis getuige is van een dubbele moord, neemt haar leven een dramatische wending. Kunstenaar Ashton Archer weet zeker dat zijn broer zijn vriendin niet heeft vermoord – en dat hij nooit zelfmoord zou plegen. Lila is als getuige zijn enige hoop om achter de waarheid te komen. Lila en Ashtons onderzoek brengt ze van de penthouses van Manhattan naar grandioze Italiaanse villa’s, en ze ontdekken een schaduwwereld waarin kunst niet alleen wordt verhandeld, maar ook vergokt en geroofd. In die wereld ben je wat je bezit, en wat je nog wilt hebben kan er een dodelijke obsessie worden…

 

Reactie van het boek door Marjon *****

Ik ben diep onder de indruk. Dit boek is natuurlijk romantisch (zonder dat het zoet of onrealistisch is) en het is heel spannend. Het verhaal er omheen is interessant, boeiend, niet alledaags maar neergezet op alweer een hele realistische manier. De karakters zijn zelfs goed uitgewerkt en het is natuurlijk niet meer weg te leggen. Ik zou zelfs zover durven gaan te zeggen dat ik persoonlijk dit het beste boek ooit van Nora Roberts vind. Het lijkt wel alsof ze steeds beter wordt. Waar haalt ze het allemaal vandaan?

bolklein

3 gedachten over “De schilder: Nora Roberts

Voeg uw reactie toe

  1. Dit is nou zo’n boek dat alles in zich heeft. Romantiek, afgewisseld met spanning. Geweldige verhaallijn, leuke personages, realistisch en bovendien een stukje Russische geschiedenis.
    Sterren 5

  2. Was weer even geleden dat ik een lekker spannend boek had gelezen, en spannend was het zeker, Alleen de uitleg over de geschiedenis van het ei kon mij niet zo boeien, maar het hoorde er wel bij. Fijne schrijfstijl, dat goed word afgewisseld door spanning en liefde. Voor mij 4,5 * .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: