Op zoek naar jou: Jennifer Probst (Op zoek naar de ware 1)

op zoek naar jouOp zoek naar jou
Auteur: Jennifer Probst
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2014
Pagina’s: 352

Kate gelooft helemaal niet meer in de liefde. Althans, voor zichzelf. Wel bezit ze een uniek talent om aan te voelen of er een vonk kan overslaan tussen ánderen. Met haar twee beste vriendinnen start ze een matchmakingbedrijfje, Kinnection, om mensen te helpen hun ware liefde te vinden. Als de aantrekkelijke Slade hun zaak binnenstormt en hen beschuldigt van oplichting en het verkopen van gebakken lucht, is Kate vastbesloten zich niet te laten kennen. Om Kinnection te ontmaskeren geeft Slade haar opdracht om voor hem de ware te vinden. Dat zal haar toch niet lukken, denkt hij…

Mening Marjon ster3

Een boek dat lekker wegleest, een vrolijke roman, met wat humor en ook serieuzere kanten. Af en toe knettert het behoorlijk tussen Kate en Slade. Het verhaal is erg voorspelbaar maar dat is ook wel eens lekker.

Mijn mening van het boek ster4 14 9-2014

Dit genre boeken  lijken allemaal wel op elkaar, maar toch zijn de verhaallijnen en de nieuwe personen in de boeken weer even verrassend. Ook dit deel van een hele nieuwe serie ( op zoek naar de ware) bevalt mij weer prima. En wat leuk om weer oude bekende terug te mogen zien uit de andere serie.  De boeken van Jennifer geven mij altijd een goed gevoel, en ik zal ook zeker deze serie gaan volgen.

op zoek naar jou op zoek naar het ommogelijke

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: