Dolci d’amore: Sarah-Kate Lynch

DolciDolci d’amore

Auteur: Sarah-Kate Lynch
Uitgever: De Kern
Jaar: 2012
Pagina’s: 299

 

Lily en Daniel lijken gelukkig, maar dan vindt Lily een foto van Daniels andere gezin, dat hij er op na houdt in Italië. Impulsief boekt Lily een reis naar Italië om hen te vinden. In het Toscaanse dorpje Montevedova hebben twaalf oude vrouwtjes het tot hun missie gemaakt om mensen een nieuwe liefde te bezorgen. Als Lily Montevedova in komt rijden, zien de oude vrouwen hun kans schoon om het hart van dorpslieveling Allessandro te lijmen…

 

Reactie van het boek door: Marjon *****

Een zalig boek met heerlijke Italiaanse sferen. Typisch Sarah-Kate Lynch om weer iets van eetwaar een grote rol in haar verhaal te laten spelen. Het gaat altijd over eten of over een drank. Het boek zelf bevat een luchtig verhaal maar toch zich er een ontroerende puurheid in. Je gaat gewoon van de hoofdrolspelers houden. Helemaal goed!

bolklein

3 gedachten over “Dolci d’amore: Sarah-Kate Lynch

Voeg uw reactie toe

  1. Zwartraafje… Ik dacht ze ook allemaal gelezen te hebben op dit boek na (lag al een tijdje op de stapel) maar ik ontdekte nog een boek van haar dat ik echt nooit voorbij heb zien komen: Aan tafel met 3 Engelen. Ik had er nog nooit van gehoord, heb geen idee waar het over gaat en ze vragen er idiote bedragen voor.

    Ze schrijft heel aanstekelijk vind ik; ik word altijd blij van haar boeken, zelfs als het iets serieuzer is.

    Groetjes, Marjon.

    http://uitgelezen.op23.nl

    1. Ik had dat boek een keer gekocht, maar het heeft een tijdje geleden jammer genoeg plaats moeten maken voor nieuwe aanwinsten. Persoonlijk vond ik het trouwens een iets minder leuk boek van haar. Al is het ondertussen al weer een hele tijd geleden dat ik het las.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: