Rozengeur en zonneschijn: Jill mansell

rozengeur en maneschijnRozengeur en zonneschijn

Auteur: Jill Mansell

Uitgever: Sijthoff  

Jaar: 2014

Pagina’s: 368

Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St Carys. Ze heeft besloten dat ze niet meer aan een relatie gaat beginnen. Dat is in het verleden al bijna fataal afgelopen en dat wil ze niemand meer aandoen. Wanneer ze Josh Strachan ontmoet, de nieuwe eigenaar van het gezellige chique hotel Mariscombe House, voelt ze – tegen haar zin – een onmiskenbare aantrekkingskracht.
Toch houdt ze koppig vol met afwijzen, hoe vaak Josh haar ook mee uitvraagt. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinnydippen? In de loop van de zomer wordt Sophie stapelverliefd op Josh en hij op haar, maar kan Sophie haar verleden opzijzetten?

 

Mijn reactie van het boek ****

Al haar boeken heb ik gelezen,en zodra er een nieuwe uitkomt ben ik erbij. Eens een fan altijd een fan zeggen ze, het zijn echt van die feel good boeken waar je lekker ontspannen bij kunt gaan zitten. Ze zullen niet altijd bij blijven dat moet ik eerlijk zeggen want als je vraagt waar al die andere delen over gingen zou ik het niet meer weten. De meerder personages in haar boeken worden beeldend beschreven zodat je je geen minuut hoeft te vervelen, ook heeft ze vaak volwassen personen in haar boek (ik vind de meeste chicklits vaak jongere… jeugd dus de hoofdrol hebben) zodat ik me helemaal thuis voel in haar boeken. Dit is ook een heerlijk boek voor deze zomer wat je heerlijk op het strand leest.

bolklein

 

4 gedachten over “Rozengeur en zonneschijn: Jill mansell

Voeg uw reactie toe

  1. Dit boek pakt je vanaf de eerste zin en daarna verlies je je er in. Wat een juweeltje weer van Jill Mansell! Je gaat van de mensen in het boek houden, leeft helemaal met ze mee en wil alleen maar doorlezen, ook al weet je dat het toch goed afloopt. Een boek om vrolijk van te worden!

    *****

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: