Schitterend kwaad: Rebecca James

schitterend kwaadSchitterend kwaad (2010)

Van Rebecca James

Jeugdboeken

288 pagina’s

Wat zou jij doen als je zusje werd vermoord? Een moord waarvan je getuige bent geweest en waartegen je niets hebt kunnen doen? Wat zou jij doen als plotseling het populairste meisje van je nieuwe school je beste vriendin wil worden? Schitterend kwaad is een razend spannende pageturner over Katherine en Alice. Katherine probeert een nieuw leven op te bouwen na de dood van haar zusje Rachel. Alice wil haar beste vriendin worden. Maar Alice heeft haar eigen, duistere bedoelingen. Spoedig zit Katherine gevangen in een web van verraad waarin ze niemand meer kan vertrouwen. En dan blijkt: het kwaad keert altijd terug.

Uitgever: Mouria
ISBN: 9789045802022

Mijn reactie van het boek:***** 31-1-2011

Wat een schitterend goed boek is dit,van het heden naar 2 maal het verleden,sja het klinkt ingewikkeld maar het valt wel mee.
Je word mee gesleurd naar haar tiener tijd maar ook weer naar de tijd toen ze 17 was.Dit word allemaal zo mooi gedaan dat je gewoon door blijft lezen en geen moment verward raakt.
Heel emotioneel en spannend

Reactie van het boek door: Clasien *****

Dit boek heb ik in één ruk uitgelezen. Heerlijke schrijfstijl met onderliggende spanning. Katherine heeft in haar verleden een heftige periode meegemaakt en is verhuisd om deze tijd achter zich te laten. Ze leeft met haar geheim, totdat ze een nieuwe vriendin krijgt Alice en haar alles toevertrouwd. Alice blijkt echter niet zo lief als ze lijkt. Het boek verteld het verhaal over Katherine nu en vroeger toen ze nog Katie heette. Het verhaal pakt je en laat je niet meer los, zowel meeslepend als ontroerend. Goed neergezette karakters.

bolklein

Een gedachte over “Schitterend kwaad: Rebecca James

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: