Vastberaden: Nora Roberts

vast beradenVastberaden

auteur: Nora Roberts

Pagina’s: 480
Uitgever: Boekerij
Jaar uitgave: november 2009

 

De elfjarige Cooper Sullivan vindt het maar niks dat hij de zomer bij zijn grootouders en hun paarden moet doorbrengen. Dat verandert als hij hun buurmeisje ontmoet, Lil Chance, die niet meisjesachtig is met haar honkbalobsessie. En dat paardrijden blijkt ook wel mee te vallen. Na deze eerste zomer komt hij elk jaar terug en de vriendschap tussen Cooper en Lil groeit uit tot een overweldigende liefde. Lil heeft een heel duidelijk beeld van wat ze met haar leven wil: bioloog worden en dieren beschermen. Cooper heeft moeite met het keurslijf waarin hij door zijn ouders is gepropt, wordt detective in New York en blijft weg uit de bergen waarin hij en Lil elke zomer doorbrachten. Twaalf jaar later keert hij terug om voor zijn grootouders te zorgen. Als een wandelaarster dood wordt aangetroffen, moeten Cooper en Lil samenwerken om achter de identiteit van de moordenaar te komen. Kunnen ze dit doen zonder de net geheelde wonden open te trekken?

 

Reactie van het boek door: Marjon *****

Ik moest even moeite doen om in dit boek te komen, maar toen ik daar doorheen was, was ik verloren. Je ziet de hoofdpersonen groeien en tussen dat alles door is het verhaal ook nog spannend, je voelt de beklemming. Het decor van heg verhaal boeit ook: bergen, wilde dieren. Heerlijk verhaal met alle ingrediënten: liefde, spanning, egotrip, sfeer. Gewoon gaan lezen!

bolklein

4 gedachten over “Vastberaden: Nora Roberts

Voeg uw reactie toe

  1. Geweldig zijn ze hé. Ik hou echt van Nora Roberts boeken. Momenteel staan er zelfs weer drie exemplaren van de bibliotheek op me te wachten én ik kijk er nu al naar uit om ze te lezen.

    1. Ik ben inmiddels verslaafd aan haar boeken! En ze heeft er gelukkig heel veel geschreven. De Gallagher’s van Ardmore heb ik nog niet gelezen. Ik zoek momenteel vooral naar die boeken met een spannend tintje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: