De zomer aan het meer: Erica James

zomer aan het meerDe zomer aan het meer

Auteur: Erica James

Uitgever:De Fontein

Jaar: 2014

Pagina’s 432

Het begon allemaal met een uitnodiging voor een bruiloft.

Als Floriana niet net de uitnodiging had gekregen waarin de liefde van haar leven aankondigde te gaan trouwen, dan had ze wellicht die auto niet over het hoofd gezien.

Als ze die auto niet over het hoofd had gezien, dan hadden twee volslagen vreemden nooit haar hand vast hoeven houden (Esmé, gepensioneerd bibliothecaresse) en de ambulance hoeven bellen (Adam, projectontwikkelaar).

Als ze Esmé en Adam niet had leren kennen, dan had ze nooit de moed op kunnen brengen om naar die bruiloft in Italië te gaan.

En als Esmé niet haar nieuwe vrienden had willen helpen, dan was ze nooit teruggekeerd naar de plek waar ze zestig jaar geleden haar eerste liefde ontmoette. Ze heeft altijd willen weten wat er is gebeurd met de man die haar hart veroverde, en nu is het tijd om eindelijk dat hoofdstuk van haar leven af te sluiten.

Aan het Comomeer in Italië ontdekken Floriana, Adam en Esmé dat je je verleden los moet kunnen laten om je toekomst te omarmen.

Erica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan en wordt geprezen om haar meeslepende romans, waaronder ‘Een nieuw begin’ en ‘Kind van haar vader’. Er zijn al meer dan 270.000 van haar boeken verkocht in Nederland en België. Ze schrijft over echte mensen in herkenbare situaties en dat heeft haar een grote groep fans opgeleverd.

Mijn reactie van het boek ****

Een lekker boek voor deze zomer. Liefdevolle karakters waar je van gaat houden, De keuzes die je maakt voor je toekomst, maar eerst moet er veel op gelost worden uit het verleden. Het verhaal wisselt af tussen heden en verleden en laat je vooral voelen dat je je hart moet laten spreken. Ik heb er van genoten.

bolklein

2 gedachten over “De zomer aan het meer: Erica James

Voeg uw reactie toe

  1. Ik las dit boek op 11 mei uit:
    Wat een heerlijk boek, dat blijft nog wel even hangen. Romantiek, maar ook diepgang, het leven, niet eens zo voorspelbaar en heerlijke sfeerbeschrijvingen waardoor je je bijna in Italië waant. Floriana is er leuk neergezet, waardoor je een beetje van haar gaat houden. Een onvervalste Erica James, een die ik vast nog eens ga lezen.
    *****
    Marjon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: