Vanaf nu, altijd: Bella Andre (2 Sullivanserie)

vanaf nuVanaf nu, altijd
Auteur: Bella Andre
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 272
Jaar: 2013

Website:http://bellaandre.com/
 

Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een leugen blijkt te zijn, gooit hij voor één nacht alle remmen los. Nicola Harding is voor de wereld beter bekend als Nico, zangeres van sensuele popliedjes. Nadat haar grote liefde haar in de steek heeft gelaten, heeft ze gezworen nooit meer iemand zo dichtbij te laten komen… en zeker niet die woest aantrekkelijke man uit de nachtclub. Marcus en Nicola besluiten één nacht met elkaar door te brengen, maar ze hadden niet gerekend op de onverwachte en zinderende aantrekkingskracht die hen dieper verbindt dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

 

Mening Clasien ster420-01-2014

Dit tweede deel van deze serie vond ik beter dan het eerste deel. Deel één draaide voornamelijk om de sex. In dit deel komen er ook gevoelens en emoties aan te pas. Vertrouwen en je zelf kunnen zijn. Marcus zoekt een date voor één nacht om daarna zijn leven weer op te kunnen pakken. Nicola veranderd echter zijn leven van af het moment dat ze elkaar ontmoeten.

 

Mijn mening ster4

Dit boek had ik gewoon binnen twee dagen uit, ik zat er meteen weer in en vond het net weer iets mooier dan het eerste deel. Veel liefde humor en seksie momenten, maar zeker de familie die je hier beter leert kennen. Het volgend deel maken we weer kennis met iemand anders uit de familie Sullivan, nou kom maar op.

op het eerste gezicht vanaf nuverliefd en verlorenbetoverd door jouals je van mij wasde ware voor joukom in mijn armenvoor altijd in mijn hart

 

bolklein

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: