Alice, het wolvenmeisje: Kristin Hannah

wolvenmeisjeAlice,het wolvenmeisje

Auteur:Kristin Hannah

Uitgever:The House of Books

Jaar:2006

Pagina’s:368

 

Dr. Julia Cates is een beroemde kinderpsychiater ‘ tot een schandaal haar carrière ruïneert. In ongenade keert zij terug naar Rain Valley, een stadje in de buurt van Washington, waar ze is opgegroeid. Daar komt Julia in aanraking met een bijzonder zesjarig meisje, dat helemaal alleen vanuit de donkere bossen her stadje komt binnenlopen. Het wilde, vervuilde meisje kan of wil niet praten en is opgesloten in een wereld van onvoorstelbare angst en isolatie.

 

Mijn reactie van het boek *****

Ik heb al best veel boeken van Kristin Hannah gelezen, en ook deze heeft me weer niet teleurgesteld.Gewoon prachtig, Zodra Julia terug keert naar waar ze is opgegroeid komt ze in een wereld vol emoties terecht,ze heeft haar eigen probleem nog niet verwerkt of ze word al opgezadeld met het volgend probleem,een zwaar verwilderd meisje ,waarvan niemand weet waar ze vandaan komt of wat ze heeft meegemaakt.Ooit heb ik eens een film gezien dat ook over een verwilderd meisje ging “Tinke”ook de film greep mij toen erg aan.Maar in een boek maak je je eigen personages en zit je in je eigen verhaal,waardoor ik helemaal van de wereld was en alleen maar wilde doorlezen en niets anders.Dit is ook zo’n verhaal dat als ze over een paar jaar vragen “ken je dat boek van het wolvenmeisje”? dat ik het zeker kan navertellen.

bolklein

12 gedachten over “Alice, het wolvenmeisje: Kristin Hannah

Voeg uw reactie toe

 1. Ik las het boek uit op 14 juni 2013:

  Biblion noemt dit een ‘lichte roman’ en ik zou wel eens willen weten wat een ‘zware roman’ dan is. Wat een boek. Hij grijpt je aan vanaf de eerste bladzijde en het gaat dieper dan diep. Wat een prachtig verhaal. Soms vind ik boeken van haar een beetje tegenvallen, maar dan is er opeens een boek als dit. Wat een aanrader!

  *****

  Marjon.

  Ik zie dat In Soon ook al begint over Nell haha. Het boek is ook prachtig!

  1. sja haha ik ben meteen gaan zoeken 😉 .ik vind tot nu toe al haar boeken mooi,hoeveel hebben jullie van haar gelezen? ik nu zes en heb er nog een paar te gaan,maar als ik bij goodreads kijk nou dan heeft ze er echt veel geschreven,die mogen van mij allemaal naar het nederlands vertaald worden

   1. Haha, ik was vanochtend ook al zo bezig met met eBooks, nog 2 gekocht (+ gratis boek van Tess Gerritsen erbij) en toen dacht ik hetzelfde: al die tijd die je daar in stopt… Wanneer begin je dan eens te lezen? 😉 Maar vanmiddag ga ik echt echt echt waar lezen. 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: