De geuren van de ziel: Cecilia Samartin

geurenDe geuren van de ziel
Auteur:Cecilia Samartin
Uitgever:Van Holkema & Warendorf
Jaar:2011
Pagina’s:429

 

Sebastian droomt ervan over het voetbalveld te rennen als de wind. Maar Sebastian heeft een ernstige hartafwijking, waardoor hij al zijn hele leven hoort dat hij zich niet mag inspannen, en dus zeker niet mag voetballen. Hij is gelukkig bij zijn grootmoeder Abuela Lola, een lieve oude dame.

Maar op een dag vindt Sebastian zijn oma bewusteloos op de grond. En als ze bijkomt is ze niet langer lief en volgzaam. Ze verft haar haar zo vurig rood als haar karakter vroeger was en haar passie voor koken is helemaal terug. Dankzij de heerlijke gerechten die ze samen bereiden, brengen Sebastian en zijn oma de hele familie elkaar, ondanks alle problemen en ruzies uit het verleden. En dat is maar goed ook want alleen samen kunnen ze de tragedie aan die onvermijdelijk wacht…

De geuren van de ziel is een magisch verhaal over dansen met de dood en over alle manieren waarop een hart kan breken, zoals alleen Cecilia Samartin kan schrijven.

Mijn reactie van het boek ster5

Over dit boek heb ik echt even een nachtje moeten slapen wat voor punt ik dit  zou gaan geven,het was of 4 of 5.Ik had voor mij gevoel nog wat onbeantwoorde vragen maar die neem ik maar op de koop toe,want ik ging vanmorgen werken en moest eerst even het verhaal over het boek kwijt en dat wil  wel zeggen dat het mij erg aan heeft gegrepen.Er komen Stiekem toch veel onderwerpen voorbij vliegen zoals pesten ,het huwelijk,familie ruzie dat ik niet anders kan zeggen dan dat dit boek geweldig was. Mooie leuke en lieve karakters,dus ik zou zeggen lezen dit boek.

bolklein

 

 

Een gedachte over “De geuren van de ziel: Cecilia Samartin

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: