De erfgename van Winterwood: Sarah E Ladd

coverDe erfgename van Winterwood

Auteur: Sarah Ladd

Uitgever:Voorhoeve

Jaar:2014

Pagina’s:352

 

De erfgename van Winterwood van Sarah E. Ladd is een prachtig verhaal over een jonge vrouw die besluit haar hart te volgen.
Engeland, 1814. Amelia Barrett, de erfgename van een oud landgoed, belooft haar stervende vriendin dat zij voor haar dochtertje Lucy zal zorgen. Daarmee haalt ze zich echter de woede van haar familie en vooral van haar verloofde Edward op de hals. Amelia ziet nog maar één oplossing: ze zal trouwen met de vader van het kind, kapitein Graham, een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Maar voordat het zover komt, slaat het noodlot toe: Lucy wordt ontvoerd.

Mijn reactie van het boek *****

Wat een juweeltje was dit boek,niet alleen erg romantisch maar ook nog even lekker spannend.Het boek verveeld geen moment omdat er leuke maar ook spannende stukjes inzitten,je leeft mee met Amelia die zoveel voor de baby Lucy gaat voelen als haar vriendin sterft,en de keuze die ze moet gaan maken voor Lucy.Ik heb er van genoten en zal het ook niet snel vergeten.

 

bolklein

7 gedachten over “De erfgename van Winterwood: Sarah E Ladd

Voeg uw reactie toe

 1. Hoi Marjon,

  Is dit DEBUUT boek van Sarah Ladd in de trant van “De Dansmeester” van Julie Klassen of is dit duidelijk anders en minder om te lezen!

  Ik hoop dat je mijn vraag kunt beantwoorden.

  Groetjes Thorinda

  1. HiHi Thorinda… Dit boek heb ik nog niet gelezen hoor, deze site is van mijn leesvriendin Taske 🙂
   Maar ik ben er gisteren in begonnen en ik geniet er met volle teugen van. Het is heel anders, minder zwaar. Leest heerlijk weg!

   Groetjes, Marjon.

 2. hoi het verhaal is echt heel anders,ik vond dit zelfs mooier,maar ik denk dat het smaak verschil is.ik heb bij de dansmeester ook even aan de dansfilm footlose moeten denken omdat daar ook niet in gedanst mocht worden,maar als je een echt roman lezer bent ,denkt ik dat je dit boek ook wel mooi vind.

 3. Ik las het boek gisteren uit:

  Wat een heerlijk boek. Vanaf de eerste baldzijden word je er in mee gezogen en daarna wil je het boek niet meer wegleggen. Het is romantisch en spannend en het boek verveelt daarom ook niet. Aanrader!

  *****

  Marjon.

 4. Hoi Marjon en Taske:-)!

  Mag ik jullie nog 1 keer iets vragen…(sorry hoor, beetje lastig misschien) maar ik hoop dat jullie mij nog een keer willen helpen cq adviseren, waardeer ik echt!

  Welke van de onderstaande 3 zouden jullie in mijn geval echt als “aankoop boek” stempelen en welke als “leenboek”.

  Jody Hedlund “Opstandig hart”
  Julie Klassen “De Dansmeester”
  Sarah Ladd “De erfgename van Winterwood”

  Ik hoop dat jullie mij nog eenmaal van advies kunnen voorzien!

  Groetjes Thorinda

  1. hallo thorinda ik ga voor de erfgename van winterwood,maar ja dan blijft toch smaken verschillen,ik ben benieuwd naar marjon.heb jij ook ergens een blog of leeslijst die je bij houd /ik vind het ook altijd gezellig om boeken te vergelijken.groetjes

  2. HiHi Thorinda, ik heb Opstandig Hart niet gelezen, dus daar kan ik niet over oordelen. En als ik moet kiezen tussen die andere twee ga ik voor De Erfgename van Winterwood. Maar smaken verschillen heel erg. Taske en ik zitten aardig op een lijn qua boeken, maar soms gebeurt het toch dat ik iets geen doorkomen vind en zij het heel mooi vind. Lezen is zo persoonlijk en ook nog afhankelijk van je stemming en situatie. Kun je de boeken niet in de bibliotheek gaan halen? Of ergens voor een leuk prijsje tweedehands aanschaffen?

   Groetjes, Marjon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: