Kristin Hannah: Mijn verloren dochter

mijn verloren dochterMijn verloren dochter

Auteur: Kristin Hannah

Uitgever:House of books

Jaar: 2012

Pagina’s:343

Angie Malone weet precies wat ze wil: studeren, trouwen en moeder worden. Zo is het gegaan bij haar zussen, nichten en vriendinnen, maar zo gaat het niet bij Angie. Na haar huwelijk blijft de kinderkamer leeg, jaar na jaar. Angie en haar man besluiten te scheiden. Lauren Ribido woont in een achterbuurt, samen met haar moeder, die meer om drank geeft dan om haar dochter. Op zeventienjarige leeftijd raakt Lauren zwanger en wordt door haar rijke vriendje in de steek gelaten. Haar moeder schopt haar het huis uit. Vanaf het moment dat Angie en Lauren de vrouw die graag een kind wil en het tienermeisje dat nooit moederliefde heeft gekend elkaar ontmoeten, klikt er iets tussen die twee. Maar niets kan hen voorbereiden op de dramatische reeks van gebeurtenissen die op deze ontmoeting volgt.

Mijn reactie van het boek *****

Het leek wel dat ik in een hele mooie film zat,of nee eigenlijk had het net zo goed bij de buren of iemand anders kunnen zijn die ik ken,want zo echt is dit geschreven.Twee verhalen de één van Angie en de andere van Lauren die zo mooi samen komen in één boek.Beide hebben ze een verleden,kunnen ze iets voor elkaar betekenen? Ik zou zeggen lees en geniet want het verhaal is zo vol liefde ontroering maar vooral warmte.Het gezin waar Angie uit komt heeft ook echt mijn hart gestolen ,wat een lieve mensen,vooral haar moeder.Tot nu toe hebben al haar boeken me echt aangegrepen ,top schrijfster

bolklein

 

Een gedachte over “Kristin Hannah: Mijn verloren dochter

Voeg uw reactie toe

  1. Wat schrijft Kristin Hannah toch prachtige boeken. En het is net alsof het over bestaande mensen gaat. Het komt dichtbij en je gaat er deel van uitmaken. Ook dit boek is weer een juweeltje; twee verhaallijnen met elk veel zorgen en verdriet. De lijnen lopen steeds meer naar elkaar toe en net als je denkt dat het allemaal wel heel mooi zal eindigen, loopt het weer anders. Dit boek zal me nog wel even bij blijven.
    *****
    Marjon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: