Verdwaalde ster: Francine Rivers

verdwaalde

Verdwaalde ster

Auteur: Francine Rivers

Uitgever: Voorhoeve

Jaar:2014

Isbn:9789029722759  

Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geïnspireerde roman.
1950. Ezekiel Freeman herinnert zich nog als de dag van gisteren dat hij Abra vond, een klein meisje, te vondeling gelegd onder een brug in zijn woonplaats Haven. Hij heeft haar zien opgroeien tot een schoonheid, maar weet dat er onder die prachtige buitenkant een diep litteken schuilgaat
dat haar kwetsbaar maakt. Zo kwetsbaar dat ze zich liet verleiden door de praatjes van een knappe jongen die haar meetrok in de glamourwereld van Hollywood. Nu is Abra Lena Schott de meest aanbeden artiest op het witte doek sinds Marilyn Monroe. Ze heeft snel geleerd wat er verwacht wordt van een ambitieuze jonge vrouw als zij, maar ook dat er voor roem een hoge prijs betaald
moet worden. Ze heeft al haar schepen achter zich verbrand om te komen waar ze nu is, maar eigenlijk wil ze het liefst weer terug naar huis.

Mijn reactie van het boek ****

Wat heeft ze toch heerlijke boeken,boeken waar je helemaal in verdwijnt.Ook dit boek grijpt je weer vanaf het begin,Je ziet Abra als klein meisje opgroeien en leeft dan al mee met haar gevoelens sinds ze onder de brug is achter gelaten.Ook de wereld van het artiest zijn is erg mooi beschreven en ik heb toch wel even moeten grinniken toen ik las over beroemdheden zoals Marilyn Monroe en Elvis,ik moest toch wel even aan de Bavaria reclame denken.De titel verdwaalde ster vind ik erg goed gekozen en ook de kaft vind ik erg mooi .Ik hoop dat ze nog lang blijft schrijven want ze hoort toch wel tot mijn favorieten schrijfsters,al moet ik zeggen dat Leota’s tuin voor mij het beste boek blijft tot nu toe.

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: