De budget bruid: Anna Bell

de budgetbruidDe Budget bruid (2014)

Van Anna Bell

Chick Lit

301 pagina’s

Na jarenlang sparen voor de ultieme droombruiloft wordt Penny eindelijk door haar vriend Mark ten huwelijk gevraagd. Dolblij begint ze met het plannen van de allermooiste dag van haar leven. Maar dan slaat de schrik toe. Op onverklaarbare wijze blijkt er meer dan 10.000 pond van hun rekening te zijn verdwenen! Alhoewel, onverklaarbaar…… Als Penny naar de bank gaat, blijkt dat de enorme prijzen die ze met online bingo dacht te hebben binnengesleept toch vooral verliezen waren. Hoe moet ze dat aan Mark uitleggen? Ze besluit haar mond te houden en haar aanstaande te verrassen met de mededeling dat zij álles zelf zal regelen. Maar een bruiloft plannen met een minimaal budget is nog niet gemakkelijk. En hoe voorkomt Penny dat Mark de waarheid ontdekt – en ze straks alleen voor het altaar staat?

Mijn reactie van het boek ***

Dit boek is luchtig en leuk geschreven en er zitten toch zeker een paar goede lessen in wat er nu echt telt in het leven.
Ten eerste wat gokken en andere verslavingen je leven kunnen gaan beïnvloeden maar toch ook zeker dat we steeds maar meer willen en verwachten in het leven,en dan heb je kans dat je je eigen wel eens tegen gaat komen.
Penny moeten een bruiloft regelen met het beetje geld wat ze nog over heeft na haar gokverslaving,maar leert dan wel wat echt belangrijk is.
Leugens die alsmaar groter worden,kan ze dit allemaal nog rechtzetten?

bolklein

Uitgever: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000334537

Een gedachte over “De budget bruid: Anna Bell

Voeg uw reactie toe

  1. Deze schrijfster is vast een fan van Sophie Kinsella/Madeleine Wickham. Want het is absoluut geïnspireerd op Shopaholic en Dubbelspel. Of misschien is het een tweede pseudoniem van de schrijfster? Grappig boek, met een serieuze noot (gokverslaving, geld is niet belangrijk) zonder dat het echt uitgediept wordt, maar het haalt het toch niet bij die Shopaholic-serie. En daar ga je het onbewust toch mee vergelijken. Het is een beetje slap verhaal, zo bij elkaar. Toch las het lekker weg. Dat maakt weer veel goed.

    ***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: