Wie naar de sterren grijpt: Kristin Hannah

unknownWie naar de sterren grijpt (2008)

Van Kristin Hannah
Website:www.kristinhannah.com
Romans

400 pagina’s

Kate komt uit een liefdevol gezin. Tully is een druktemaker en houdt van glamour. Bij haar thuis is het helemaal niet leuk. De meisjes sluiten een pact dat ze altijd op elkaar kunnen rekenen, een belofte die dertig jaar zal standhouden. Inmiddels is Tully een beroemd journaliste geworden. Kate heeft gekozen voor een huwelijk met John en voor het moederschap. Na een bittere ruzie verliezen de twee vrouwen elkaar lange tijd uit het oog. Tot Tully een dringende oproep krijgt… Een ontroerende roman over de levens van twee bijzondere vrouwen en over de ware essentie van vriendschap Je kunt niet stoppen met lezen, en als je het boek uit hebt wil je je vriendin, je zus, je moeder bellen

Uitgever: The house of books
ISBN: 9789044321197

Mijn reactie van het boek *****

Een boek vol ware vriendschap en dat je een leven vol rijkdom laat zien,of het nu om geld gaat of om warmte van een familie en vrienden.
Dan denk je wat is nu rijkdom,dat laat dit boek erg goed voelen,wanneer ben je tevreden.
Bij dit boek had ik dan ook meteen, dit word een boek zeker voor vier sterren maar hoe verder ik kwam werden het er al snel vijf,want het werd erg emotioneel en ik denk dat dan veel mensen het dan ook niet droog kunnen houden.
Prachtig een boek dat ik niet snel vergeet.

3 gedachten over “Wie naar de sterren grijpt: Kristin Hannah

Voeg uw reactie toe

  1. Aangrijpend hè, dit boek. Ik las het al 2 keer en waarschijnlijk lees ik het nog wel eens.

    Ik heb gehuild bij dit boek, maar dat kwam later. Eerst heb ik vooral gelachen, af en toe was ik verontwaardigd, boos… Het kwam allemaal voorbij. Wat een fantastisch mooi en aangrijpend, vooral heftig boek. Het kan mijn leeftijd zijn (44), want de hoofdpersonen in dit boek groeiden in dezelfde tijd als ik op. Dat herken je aan nieuwsfeiten, aan muziek, aan televisieseries en wat er al typerend was voor de jaren 70, 80 en 90. Je leest om en om over de levens van Tully en van Kate, hoe hun levens verweven zijn, hoe dat problemen geeft, maar vooral hun levens verrijkt. Ik kon het al vanaf de eerste bladzijde niet meer wegleggen, ik werd er helemaal in meegezogen. Voor wie van boeken van Santa Montefiore, Rosamunde Pilcher en dergelijke houdt… Een enorme aanrader dit boek!

    Aantal sterren (maximaal 5) *****

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: