Makkelijk: Tammara Webber

makkelijkMakkelijk (2014)

Van Tammara Webber

Romans

320 pagina’s

Liefde is makkelijk. Het leven maakt het ingewikkeld… In Makkelijk van Tammara Webber wordt studente Jacqueline na een Halloweenfeestje aangerand. Terwijl ze worstelt om uit de greep van haar belager te komen, duikt hij ineens op: Lucas, haar redder in nood. En de mysterieuze Lucas verschijnt ineens op veel meer plaatsen. Hij werkt bij Starbucks op de campus en zit in de collegezaal bij economie. Ondertussen heeft Jacqueline een steeds spannender e-mailcontact met bijlesleraar Landon. Landon is leuk en ongecompliceerd, terwijl Lucas van alles voor haar lijkt te verbergen. Toch voelt ze zich onverklaarbaar tot hem aangetrokken.

Uitgever: Zomer & Keuning
ISBN: 9789401901697

Mijn reactie van het boek *****

In één woord geweldig,je begint aan dit boek en voor je het weet is het alweer uit.Zodra je aan dit boek begint laat het je aandacht niet meer los,want in het begin ben je zo bezig met de aanranding van Jaqueline dat voor je het weet ben je bezig met het leven van Lucas dat ik eerlijk gezegd  nog ingrijpender vond.Ik vond Lucas ook erg geheimzinnig en toch heel sexy neer gezet.Ik zag dat er in het engels nog een tweede deel achteraan komt dus dat kan voor mij niet snel genoeg zijn laat maar komen.

Een gedachte over “Makkelijk: Tammara Webber

Voeg uw reactie toe

  1. Een leuk vlot geschreven boek voor tussendoor. Een soort chicklit over high school liefdes. Wanneer de 3 jarige relatie met Kennedy uitraakt, ontmoet Jacqueline een studiegenoot Lucas en voelt zich erg tot hem aangetrokken. Maar Lucas blijkt een dubbelleven te hebben waar hij zelf niet voor uitkomt. Dit boek speelt zich af op een campus. Voor mij 4*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: