Weg van jou: Emily Hainsworth

weg van jouWeg van jou (2012)

Van Emily Hainsworth

Fantasy

271 pagina’s

Op de plek waar Camdens grote liefde Viv verongelukt is, ziet Camden een vreemd groen licht. In dat licht verschijnt een onbekend meisje… Hij volgt haar en komt terecht in een parallelle wereld waarin Viv nog leeft. Maar wat is er met hemzelf gebeurd in deze wereld? En waarom mag hij van het onbekende meisje geen contact zoeken met Viv? Ondanks alle waarschuwingen zoekt hij Viv toch op. Ze kunnen hun geluk niet op: eindelijk zijn ze weer bij elkaar. Maar langzaam maar zeker ontdekt Camden dat deze Viv anders is, en een duister geheim met zich meedraagt. Als de doorgang tussen hun werelden steeds kleiner wordt, moet Camden een keuze maken: laat hij Viv achter of blijft hij bij haar, voordat het venster voorgoed sluit?

Uitgever: Em. Querido’s
ISBN: 9789045114033

Reactie van het boek door: Clasien *****

Als je houdt van het spiritualisme dan is dit echt een boek voor jou. Wauw. Een verhaal over een hartverscheurende liefde tussen Viv en Cam. Viv komt om bij een ongeluk en Cam zijn wereld staat op zijn kop. Dan komt Cam erachter dat Viv leeft in een andere wereld die hij kan betreden via een doorgang. Cam is zielsgelukkig totdat hij achter een andere kant van Viv haar persoonlijkheid komt.

Een gedachte over “Weg van jou: Emily Hainsworth

Voeg uw reactie toe

  1. Voor mij 4*
    Heerlijk boek over het leven na de dood of was het andersom ?Heel erg apart als je leest over de twee werelden waarin Cam na de dood van Viv beland.
    Zouden we dit allemaal niet eventjes willen, terug naar de mensen die er niet meer zijn al was het maar voor eventjes? Maar ook heeft dat natuurlijk wel vele nadelen als dit allemaal zo kon.
    Ik vond het heerlijk weglezen en heb me ook geen moment verveeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: