Wraak: Daniëlle Bakhuis

wraakWraak (2011)

Van Daniëlle Bakhuis

Website: http://daniellebakhuis.nl/

Jeugdboeken

144 pagina’s

Ik voel hoe mijn keel dik wordt. Nog even en ik begin te huilen. Hoe kan hij dit grappig vinden? Snapt hij dan niet dat dit allang niets meer met geintjes te maken heeft? Als Frederique haar relatie met Sven uitmaakt, is hij zo ontzettend kwaad op haar dat hij een filmpje op internet zet waar ze niet bepaald blij mee is. Iedereen op school heeft het erover. Wat moet Frederique doen? Negeert ze het? Of neemt ze… wraak?

Uitgever: Ploegsma
ISBN: 9789021669557

Mijn reactie van het boek ***

Een boek waar je doorheen vliegt,niet zo gek natuurlijk met zo weinig bladzijdes,maar ik heb wel eens boeken van weinig bladzijdes gelezen waar ik me echt doorheen moest worstelen en dat is bij dit boek niet het geval.Ik vind het echt een boek voor de jeugd omdat het veel op school afspeelt ,maar dat neemt niet weg dat wij het als volwassenen niet zouden kunnen lezen want je weet dan toch hoe de pubers op die leeftijd denken.(dachten wij zo ook?)En  er zit toch wel een duidelijke boodschap in dit boek dat je met wraak nemen helemaal niks bereikt en het soms alleen maar erger kunt maken dan het al is.Maar wanneer doe je het goed?Iets meer spanning had van mij er wel in gemogen,maar een leuk tussendoortje.

Een gedachte over “Wraak: Daniëlle Bakhuis

Voeg uw reactie toe

  1. Wraak gaat over de jeugdliefde tussen Frederique en Sven. Frederique is tot haar oren, in het geheim, verliefd op Sven. Sven is een macho figuur en denkt reuze knap te zijn en alle meiden te kunnen krijgen. Wanneer Sven Frederique een keer mee vraagt denkt ze dat hij ook gek op haar is. Wanneer Frederique achter het ware karakter van Sven komt, maakt ze de verkering uit met alle gevolgen van dien. Een heerlijk boek om tussendoor te lezen. 3*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: