Westerstorm: Elly Koster

WesterstormWesterstorm (2012)

Van Elly Koster
Website:www.ellykoster.nl
Romantische fictie

256 pagina’s

Wanneer journaliste Evy naar Noorwegen afreist om een artikel te schrijven over filmster Josh Conrad, nodigt de beroemde acteur haar uit voor een exclusief interview in zijn villa dicht bij de spectaculaire Noorse westkust. Na een korte aarzeling grijpt Evy deze unieke kans met beide handen aan. In de sprookjesachtige villa krijgt ze niet alleen te maken met een opdringerige Josh en zijn wantrouwende bodyguard Tim, maar ook ontmoet ze de knappe Don, een charmeur van Italiaanse afkomst. Als dan ook de sympathieke Ruben nog opduikt, krijgt Evy’s leven een stormachtige wending… Een (ont)spannende liefdesroman van nieuw talent Elly Koster!

Uitgever: Uitgeverij Cupido
ISBN: 9789490763848

Reactie van het boek door: Marjon *****

 

Een heerlijk boek, weer helemaal in de stijl van Elly Koster. Romantiek (met een gezonde portie realiteit), intriges, helemaal niet zo voorspelbaar en dan ook de nodige spanning. En dat tegen de achtergrond van de Noorse westkust. Aanrader! En nu moeten we helaas nog zo’n twee maanden wachten op een volgend boek – de rest heb ik helaas gelezen. Gelukkig kunnen de boeken altijd herlezen worden!

Even opletten:
Ik kocht het boek als eBook en had er de P over in toen bleek dat er een DRM-beveiliging op zit. Dat geeft zoveel werk. Gelukkig heeft mijn reader wifi en kon ik het rechtstreeks daarnaar downloaden. Maar later bleek dat er ook een versie met het Watermerk. En dat eBook is nog goedkoper ook. Dus ben je van plan het als eBook aan te schaffen, kijk dan even of je de juiste versie koopt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: