Godin van nature: P.C. Cast

godin van natureGodin van nature (2014)

Van P.C. Cast

Fantasy

Zij, de incarnatie van een godin? No way! Morrigan mag dan altijd hebben geweten dat ze anders was dan haar oppervlakkige vriendinnen – zeg nu zelf, echt normaal is het niet als je stemmen hoort, vlammen uit je handen kunt laten komen en met bomen kunt praten – maar zoiets bizars heeft ze nog nooit gehoord. En dat wil wat zeggen, na alle absurde verhalen die haar grootouders haar hebben verteld over Partholon, de mythische wereld van haar moeder, Rhiannon. Toch blijkt er geen woord van gelogen, wanneer Morrigan zich na een ijzingwekkende ervaring ineens in diezelfde parallelle wereld bevindt. In deze wereld zijn haar krachten als uitverkorene van de godin groter dan ze ooit voor mogelijk heeft gehouden, en blijkt er ook nog eens een beestachtig aantrekkelijke, eh… centaur naar haar gunsten te dingen. Maar helemaal zonder twijfel is Morrigan niet. Want wie zegt haar dat de stem die ze steeds in haar hoofd hoort die van haar godin is, en niet van de duistere god Pryderi? Ze was er immers al vroeg voor gewaarschuwd dat hij haar in zijn macht wilde hebben. Als dat zo is, lukt het haar dan wél de verleiding van het kwaad te weerstaan en te kiezen voor het goede? Zelfs als dat betekent dat ze alles wat haar lief is zal verliezen?

Uitgever: Harlequin
ISBN: 9789034797261

Mijn reactie van het boek *****

Wat een heerlijke serie is dit toch,zo als ik tijdens het lezen denk jeetje tis toch te gek wat een klets allemaal,en ondertussen geniet ik ervan als een volwassene in een sprookje,iets wat je normaal alleen in fantasie films ziet.
Toen ik de cover las dacht ik wat verwarrend allemaal ik miste een paar namen uit de vorige delen zoals Shannon en Rhianna maar terwijl ik in het eerste hoofdstuk zat was ik meteen al helemaal weer bij.
Hoe een fantasie verhaal je helemaal kan mee sleuren alsof je zelf bij bent,dat heeft deze serie zeker voor elkaar bij mij.
Ik hoop dat het volgende deel snel vertaald word in het nederlands.

f101d-godingodin uit vrijegodin van nature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: