Vergeten verleden: Linda lael Miller (Mojo 1)

vergeten verledenVergeten verleden (2009)

Van Linda Lael Miller
Website:www.lindalaelmiller.com
Thriller

366 pagina’s

Eerst is er kou. Daarna een stem. En dan dringt tot Mojo Sheepshanks door dat ze geesten kan zien. Het bewijs? Nick, haar overleden ex, ligt naast haar in bed. En hij lijkt zo levend als wat. Hoewel ze aanvankelijk niets van hem – of van geesten sowieso! – wil weten, is ze toch blij met zijn aanwezigheid, als hij haar vlak daarna redt van een aanval door een verknipte vrouw. Maar al snel blijkt dat die dame niet de enige is die het op haar leven gemunt heeft. En Mojo heeft geen flauw idee door wie ze nog meer wordt bedreigd en waarom. Omdat het antwoord op die vragen vermoedelijk in haar verleden ligt – een verleden dat ze na de moord op haar ouders volledig is vergeten – besluit ze samen met knipperlichtminnaar/politieagent Tucker Darroch naar boven te gaan halen wat er in haar geheugen begraven is…

Uitgever: Harlequin
ISBN: 9789034752512

Mijn reactie van het boek *****

Wat trok mij nou zo aan dit boek? Ik las de achterkant en dacht nou dat lijkt me wel wat een geest in het verhaal zeker omdat ik het paranormale wel erg interessant vind,maar eenmaal in dit boek werd ik verrast door ook de nodige humor wat je toch niet echt verwacht in een thriller,en aangezien ik ook graag een chicklit tussen door lees kon dit boek al niet meer stuk.
Er zaten ook erg goede spannende gedeeltes in.Het einde in dit boek zorgt dat je ook het volgende boek wil gaan lezen.En komt dat even goed uit want ik ben verkocht.

 

vergeten verledentussen leven en dood

Een gedachte over “Vergeten verleden: Linda lael Miller (Mojo 1)

Voeg uw reactie toe

  1. Dit is deel één van de Mojo Sheepshanks reeks. Tot nu toe zijn er twee delen vertaald in het Nederlands. Dit boek bevat alles wat een boek leuk maakt, romantiek, een beetje spanning en een vleugje magie. Mojo is een klasse apart. Voor mij 4 sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: