Op weg naar jou: Emily Giffin

op weg naar jouOp weg naar jou
auteur: Emily Giffin
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2014
Bladzijden: 368

 

Marian heeft het prima naar haar zin in New York. Maar op een avond staat er een boos meisje voor haar deur. Het is haar dochter, die ze achttien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Vanaf dat moment staat Marians wereld finaal op zijn kop. Voor Kirby Rose groeit de ontmoeting met haar moeder uit tot een ontdekkingsproces dat haar over de drempel van de volwassenheid duwt.

Mijn mening ster5

Ik verwachte dat ik in een chicklit belande toen ik dit boek ging lezen,maar dat was helemaal niet zo,het was een prachtige roman.
Een roman die ook zeer zeker voor de jeugd geschikt is,je leest de verhalen in de ik vorm van Marjan en Kirby zodat je een verhaal van een volwassene en eentje van iemand van 18 jaar krijgt.In het begin van het boek had ik veel meer begrip voor Kirby maar hoe verder ik kwam kon ik ook het verhaal van Marjan wel waarderen.
Het verhaal van Kirby word op het eind mooi afgesloten terwijl ik dat van Marjan een beetje open houd.(daar had ik graag nog meer van gelezen)
Het boek leest als een sneltrein en verveeld geen moment en heeft me toch wel geraakt.

9 gedachten over “Op weg naar jou: Emily Giffin

Voeg uw reactie toe

 1. Een verrassend boek met meer diepgang dan je in eerste instantie verwacht. Er komen veel emoties aan bod, emoties die voortvloeien uit een tiener-zwangerschap, adoptie, leugens daaromtrent. Het leest lekker weg en het is een absolute aanrader! Het boek leest als een sneltrein en verveeld geen moment en heeft me toch wel geraakt.

  *****

  Marjon.

   1. idd. koop je deze boeken allemaal of leen je ze in de bib ?

    spijtig genoeg hebben ze ze hier niet allemaal in de bib. kan zo niet altijd alle boeken lezen die ik wil 😦

 2. deze heb ik vorige maand gekocht bij bol en ben ook lid bij eci daar zijn nu de ebooks weer terug (gelukkig) ook heb ik nog een volle kast waar ik zeker nog 40 boeken van moet lezen,maar ik lees liever op de reader lekker licht zeker in bed

 3. Prachtig geschreven roman met als onderwerp: adoptie.
  Marjan heeft een kalverliefde en raakt op 18-jarige leeftijd zwanger. Haar toekomst en dat van haar vriendje staan op het spel, haar beslissing maakt ze in het geheim. Marjan inmiddels 36 een relatie, goede job en woonachtig in Hollywood krijgt op een dag bezoek van haar 18-jarige dochter Kirby. Dit verandert het leven van vele mensen die hun lief zijn. Het lang bewaarde geheim zorgt voor veel ophef. Dit boek beschrijft hoe het werkelijk kan gaan in het echte leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: