Schaduwvrouw: Barbara Joy

schaduwvrouwSchaduwvrouw (2013)

Van Barbara Joy

Romans

185 pagina’s

Wat doe je als je getrouwd bent en een diepe, wederzijdse liefde voelt voor de man van je beste vriendin? En hij geen andere uitweg ziet dan een wanhoopsdaad? Angela gaat met haar man Sander op vakantie naar Sri Lanka. Sander worstelt ook met iets dat hun huwelijk in gevaar brengt. Dan gebeuren er allerlei dingen waardoor de situatie onhoudbaar wordt. Schaduwvrouw is een indringende roman over een onmogelijke liefde en geheime rouw, maar toont ook de kracht van een vrouw die een nieuw evenwicht weet te vinden. ‘Boeiend, beeldend, beklemmend, een boek om in één adem uit te lezen.’ Een greep uit reacties van lezers.

Uitgever: De Klimmende Ster
ISBN: 9789081901734

Reactie van het boek door: Clasien *****

Dit is een boek dat nou eens het verhaal verteld van de minnares (schaduwvrouw).
Angela krijgt een intieme relatie met de man van haar beste vriendin, vader van twee kleine kinderen. Deze relatie wordt zo intens dat er maar twee opties zijn of stoppen of samen doorgaan. Ze besluiten uit elkaar te gaan. Dit met grote gevolgen voor de rest van hun leven en van de mensen om hun heen.
‘Boeiend, beeldend, beklemmend, een boek om in één adem uit te lezen.’Aanrader

Mijn reactie van het boek *****

Wat heftig allemaal ,en geloof maar dat zoiets vaker gebeurd.
Omdat je nu de gevoelens van de minnares leest vergeet je soms even hoe het voor de andere betrokkene is.Ik heb na dit boek dan eigenlijk ook respect voor alle partijen in dit boek,wat natuurlijk erg vreemd is want normaal zou ik boos worden om de gene die vreemd gaat en zeker met de man van je beste vriendin.En toch als je dit leest zie je maar hoe diep gevoelens kunnen gaan en wat er gebeuren kan.Ik vond de stukjes over de vakantie samen met Sander ook erg mooi over Sri Lanka,het was zo mooi beschreven of dat je er zelf bij was.Mooi boek wat ik niet snel vergeet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: