Verleiden in 10 stappen:Kristan Higgins

verleidenin10stappenVerleiden in 10 stappen (2013)

Van Kristan Higgins
Website: Kristan Higgins
Romans

416 pagina’s

Een eigen, liefst ook nog mooi en schattig huisje… check. Een nieuwe baan (als arts uiteraard, ze heeft niet voor niets jaren keihard gestudeerd)… check. Een lieve nieuwe hond en een nieuwe hobby om gemakkelijk contact te kunnen leggen… check. En ten slotte een nieuwe look, om op te vallen en te veroveren… check! Millie Barnes heeft alles wat ze kan bedenken om haar doel te bereiken gedaan of gekocht. Je zou toch zeggen dat het nu moet lukken om het hart van Joe Carpenter (haar grote en eeuwige liefde) te winnen. Ze heeft gedaan wat ze kon om het geluk een handje te helpen, en nu is het geluk aan zet. Het geluk lijkt de hint te begrijpen. Geholpen door haar vrienden (en op de voet gevolgd door haar ex-zwager, Sam, die zich kostelijk vermaakt met haar escapades) lukt het Millie om Joes aandacht te trekken. En vast te houden! Maar nu kan ze het gevoel niet van zich afschudden dat de droom die uitkomt eigenlijk compleet niet lijkt op de droom die ze al die jaren gekoesterd heeft…

Uitgever: hqn
ISBN: 9789034756497

Reactie van het boek door: Marjon *****

Wat een heerlijk boek. Je gaat een beetje van de hoofdpersoon – Milly vertelt in de ik-vorm – houden, dat maakt het boek al leuk. Maar de vele humoristische en toch zo menselijke en herkenbare anekdotes voegen ook heel veel toe. Het boek is natuurlijk vreselijk voorspelbaar maar toch niet meer weg te leggen.

 

Een gedachte over “Verleiden in 10 stappen:Kristan Higgins

Voeg uw reactie toe

  1. Ik geef deze 3 * een gezellig boek voor tussendoor,ik vond het een klein beetje traag op gang komen,daarna vloog ik er doorheen en sloot het dan ook met een lach af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: