De weg vooruit: Robyn Carr (virgin river 18)

de weg vooruitDe weg vooruit

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Pagina’s: 382

Wat Katie Malone betreft, is het tijd voor een frisse start. Na een akelige periode, waarin zij en haar twee zoontjes gevaar liepen door de rechtszaak van haar broer, is het niet langer nodig om teruggetrokken te leven in Vermont. Ze kunnen terug naar Californië! En dus pakken zij en haar jongens hun spullen en vertrekken ze richting Virgin River.
Uiteindelijk verloopt hun reis niet zonder problemen, want ze komt – midden in de bergen, en natuurlijk in de stromende regen – met een platte band stil te staan. Gelukkig arriveert er hulp in de vorm van een groepje bikers. Wanneer een van hen zijn helm afzet en ze in een paar prachtige helblauwe ogen kijkt, is ze even verward. Is dat niet Dylan Childress, een acteur die vooral bekendstaat als Hollywoods bad boy? Hij ziet er lekker uit, maar hij lijkt haar totaal ongeschikt voor de nieuwe start die ze in gedachten heeft.
Dylan is onder de indruk van Katie. Toch weet hij meteen dat hij nooit iets met haar zal beginnen. Ze heeft twee zoontjes, en een gezin is nu eenmaal niet aan hem besteed, dat zit niet in zijn DNA. Nee, hij zal Virgin River verlaten zoals hij gekomen is – als vrijgezel!

 

Reactie van het boek door: Marjon ***

Dit boek vind ik iets minder dan de voorgaande delen. Het verhaal zou diepgang moeten hebben, maar het werd toch te weinig uitgediept. Net alsof het een beetje afgeraffeld is: de hoofdpersonen stappen overal wel heel makkelijk overheen. Gelukkig leest het wel lekker weg, daar mankeert niets aan.

Mijn reactie van het boek ***

Deze geef ik ook maar 3* weinig inhoud en toch leest het heerlijk weg zoals alle boeken

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: