Hemel en aarde: Nora Roberts(het eiland van de drie zusters 2)

hemelopaardeHemel en aarde (2001)

Van Nora Roberts
Website:www.noraroberts.com
Romans

296 pagina’s

Ripley Todd is de zus van de sheriff en tegelijk zijn assistent. Volgens Mia Devlin bezit Ripley, net als zij en haar vriendin Nell, een mysterieuze gave die te maken heeft met het verre verleden, iets waar Ripley zich heftig tegen verzet. Dan komt MacAlister Booke naar het eiland, om onderzoek te doen naar de legende dat het eiland behekst is. Zijn bemoeienis heeft dramatische gevolgen, niet alleen voor hen, maar ook voor het eiland dat een eeuwenoud geheim verborgen wil houden.

Uitgever: Meulenhoff
ISBN: 9789022533901

Mijn reactie van het boek *****

Ik had eigenlijk nog nooit zoveel gelezen van Nora roberts,misschien één of twee boeken terwijl er zo veel zijn.Toen ik het eerste deel van de drie zusters las was ik echt om, en dit deel is weer net zo mooi,met nog meer magie erin en omdat je de personen al kent van het vorige deel is het nog makkelijker om in dit deel te stappen.Als al haar boeken zo mooi zijn heb ik er nog genoeg te gaan lijkt me.

dansenhemelopaardespele

2 gedachten over “Hemel en aarde: Nora Roberts(het eiland van de drie zusters 2)

Voeg uw reactie toe

  1. Mening Marjon (20-05-2012):
    Speelde in deel 1 Nell nog de hoofdrol, is dat in dit boek voor Ripley weggelegd. Maar uiteraard komen ook Nell en Mia in dit deel weer voor. Het verhaal komt al onmiddellijk op gang, het pakt net zo als deel 1 en wordt uiteindelijk waarschijnlijk nòg spannender dan waar deel 1 mee eindigde. Mooi is het ook. Echt een aanrader. Mocht je het willen gaan lezen; start dan wel met deel 1.

    *****

  2. Het is al weer een poosje geleden dat ik deel één van deze trilogie heb gelezen. Toch zat ik gelijk weer goed in het verhaal en herkende de hoofdpersonen. Dit verhaal combineert romantiek met magie. Leest vlot weg. Soms vond ik het iets te veel op details ingaan en verloor ik mijn aandacht. Deze gedeeltes heb ik dan ook snel doorgelezen om daarna het verhaal weer op te pakken. Voor mij 3,5* afgerond naar 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: