Dansen op lucht: Nora Roberts (1 Het eiland van de drie zusters)

dansenopluchtDansen op lucht (2001)(2013)

Van Nora Roberts
Website:www.noraroberts.com
Romans

287 pagina’s

Voor de kust van Massachusetts ligt een afgelegen rotsachtig eiland. Volgens de legende dankt het zijn naam, het Eiland van de Drie Zusters, aan de vrouwen die er in 1692 een toevluchtsoord vonden om aan de heksenvervolging in Salem te ontsnappen. Inmiddels is er een hechte gemeenschap ontstaan en ook toeristen weten dat het er goed toeven is. Dat het charmante eiland ook een donkere kant heeft, weet bijna niemand. Als Nell Channing aankomt op het Eiland van de Drie Zusters denkt ze eindelijk veilig te zijn voor haar gewelddadige echtgenoot. Ze gaat werken bij de mysterieuze Mia Devlin, wier boekhandel annex café het bruisende centrum van het eiland vormt. Nell maakt zich al snel geliefd door haar kooktalent. Zo is Zack Todd, sheriff van het eiland, er niet meer weg te slaan. Maar Nell blijft op haar hoede. Net als ze Todd een beetje begint te vertrouwen, wordt ze hardhandig geconfronteerd met haar verleden, maar ook met het feit dat het eiland nog steeds zucht onder een vreselijke vloek, die alleen kan worden gebroken door de nazaten van de Drie Zusters.

Uitgever: Meulenhoff
ISBN: 9789022533895

Mijn reactie van het boek: *****

Op aanraden van iemand gelezen,en wat was het mooi zeg.
Romantiek magie spanning allemaal in één boek heerlijk gewoon,er zijn nog twee delen te gaan ,nou daar ga ik voor hoor.

dansenhemelopaardespele

5 gedachten over “Dansen op lucht: Nora Roberts (1 Het eiland van de drie zusters)

Voeg uw reactie toe

  1. Goed boek hè! Ik las het boek in mei 2012 uit en dit was mijn recensie:

    Wat een heerlijk boek. Ik heb ooit eerder een boek van Nora Roberts gelezen, wat ik ook al goed vond en dit bevestigt het: Nora Roberts is de moeite waard! Geen hoogstandje en toch mooi, mystiek, spiritueel en het leest heerlijk weg. En wat zo fijn is: dit is pas deel 1 van 3 van de serie Het Eiland van de drie zusters. Dus gelukkig heb ik nog 2 boeken te gaan.
    Over de schrijfster: ze heeft nu 157 boeken op haar naam staan. Een broodschrijfster dus. Maar ze kan niet anders dan succes hebben, anders gaat ze er niet mee door. Ik ga haar andere boeken absoluut ook proberen!

    *****

  2. Een geweldig boek om te lezen met een tikkeltje magie. Helen ontsnapt aan haar gewelddadige man en neemt een nieuwe identiteit aan “Nell”. Ze vertrekt naar een nieuwe plek om te leven en komt op het eiland van de drie Zusters. Hier vestigt ze zich. Vind een huis, een baan en een nieuwe liefde, bovendien blijkt dat ze één van de uitverkorene heksen is die het eiland kan redden. Dit is deel 1 van een trilogie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: