In de luwte: Robyn Carr (17)

indeluwteIn de luwte (2012)

Van Robyn Carr
Website:www.robyncarr.com
Romans

334 pagina’s
Conner Danson heeft een goedlopende zaak, en hij vult zijn dagen dan ook met werken. Tot zijn leven een abrupte wending neemt. Als hij op een avond de vuilnis buitenzet, is hij getuige van een brute moord. En meer dan dat, hij herkent de moordenaar. Niet lang nadat hij daarover een verklaring heeft afgelegd, wordt zijn ijzerwinkel in brand gestoken en volgen er serieuze bedreigingen. Hij kan maar één ding doen: onderduiken. Waar kan dat beter dan in Virgin River? Ook Leslie Petruso heeft zo haar redenen om naar Virgin River uit te wijken – als ze nog één keer haar ex met zijn nieuwe vrouw tegenkomt, gaat ze gillen! Gelukkig kan ze aan de slag bij het bouwbedrijf van Paul Haggerty, waar ook net een nieuwe timmerman is begonnen: Conner Danson. Hij is in alles de tegenpool van haar ex, en ze valt als een blok voor hem. Samen genieten ze van de liefde en van Virgin River, maar hun prille geluk wordt overschaduwd wanneer Conner moet getuigen en zijn leven mogelijk in gevaar is… Uitgever: Harlequin Holland
ISBN: 9789034756398

Reactie van het boek door: Marjon *****

Dit is weer een juweeltje uit de serie met alweer een andere insteek dan de voorgaande delen. Dat maakt de boeken realistischer. En net als je denkt dat het wel erg voorspelbaar wordt, gaat het verhaal een verrassend andere kant op!

Een gedachte over “In de luwte: Robyn Carr (17)

Voeg uw reactie toe

  1. Voor mij 4****
    het is gewoon je familie voortaan zodra je een boek van deze serie pakt,je kent ze goed goed de mensen die hier al een tijdje in mee spelen,heerlijk en hartverwarmend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: