Sneeuw in Virgin River: Robyn Carr(16)

sneeuw in virginSneeuw in virgin river (2012)

Van Robyn Carr
Website:www.robyncarr.com
Romantische fictie

196 pagina’s

Rebecca Timms snapt het niet. Doug is de perfecte man voor haar. Waarom kan ze haar oude liefde, Denny Cutler, dan niet vergeten? Er zit niets anders op: ze zal moeten uitzoeken waarom het tussen Denny en haar stukliep en wat haar gevoelens voor hem zijn. Dus besluit ze hem vlak voor Kerstmis op te zoeken in zijn nieuwe woonplaats, Virgin River. Denny kijkt uit naar een weekje vissen met zijn oude vrienden. Als blijkt dat Becca zichzelf ook heeft uitgenodigd, is hij daar niet blij mee. Hij heeft die hele geschiedenis nu juist achter zich gelaten. Dat hij nog gevoelens voor haar heeft, kan hij echter niet ontkennen – dat merkt hij zodra ze Jack’s Bar binnen stapt. Wanneer Becca een been breekt en in Virgin River moet blijven, en het stadje vervolgens ingesneeuwd raakt, belooft het een bijzondere kerst te worden…

Uitgever: Harlequin
ISBN: 9789034756374

Reactie van het boek door: Marjon *****

Ik vind dit verhaal wat minder sterk, soms had ik het gevoel dat het wat afgeraffeld was. Dat zouden 4 sterren maximaal worden, dacht ik halverwege. Tot de sneeuw ging vallen. En toen werd het opeens ouderwets goed. De sfeerbeschrijvingen werden zo levendig dat ik de neiging had buiten te kijken of we alsjeblieft ook sneeuw hadden liggen… En dus zijn het wederom 5 sterren geworden!

2 gedachten over “Sneeuw in Virgin River: Robyn Carr(16)

Voeg uw reactie toe

  1. Voor mij heeft dit boek lang op 3* maar zijn er uiteindelijk 4 geworden,er zat weinig diepgang in en erg voorspellend deze keer jammer. maar ik heb nog mooie delen in het verschiet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: