Tijd van belofte: Robyn Carr (15)

TijdvanbelofteTijd van belofte (2012)

Van Robyn Carr
Website:www.robyncarr.com
Romantische fictie

243 pagina’s

Kreeft voor tafel drie! Tafel elf, achtmaal crème brûlée! Souschef Kelly Matlock is elke avond omgeven door chaos: hete pannen, nijdige obers en een scheldende chef-kok. Als ze op een dag is flauwgevallen in de keuken, neemt ze op staande voet ontslag. Ze besluit een tijdje bij haar zus, Jillian, te gaan wonen, die in Virgin River biologische groente en fruit kweekt. Al op haar eerste dag in het rustieke dorpje ontmoet ze Leif Holbrook, een weduwnaar die naar Virgin River is gekomen omdat zijn stiefdochter, Courtney, in de grote stad ontspoorde. Ze kan het verlies van haar moeder slecht verwerken en ze is boos op alles en iedereen. Leif hoopt dat de verhuizing naar het platteland een nieuw begin is. Zodra Kelly en Leif elkaar in de ogen kijken, slaat de vlam in de pan. Courtney is er echter fel op tegen dat Leif een vriendin heeft. Kelly kan een perfecte vitello tonato maken, maar ze heeft geen idee hoe ze dit moet aanpakken. Zal het haar lukken het juiste recept te vinden om een geweldige man, een opstandige puber en een onzekere kookfanaat samen te voegen tot een gelukkig gezin?

Uitgever: Harlequin
ISBN: 9789034756275

Reactie van het boek door: Marjon *****

Wat een heerlijk boek weer, liefde, beetje diepgang, beetje spanning, emoties en een boeiend verhaal. Ik heb weer genoten. En ik heb me weer verbaasd: alweer een ander thema in dit boek. Waar haalt ze het vandaan. Klasse!

 

2 gedachten over “Tijd van belofte: Robyn Carr (15)

Voeg uw reactie toe

  1. Er is zoveel anders moois om te lezen dat Carr bij mij steeds naast de pot pist. Zonde wat dit is inderdaad een leuke serie om te lezen. Inmiddels heb ik er al drie achter de kiezen. Nog …………. Te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: