Het hart op de lippen: Deeanne Gist

het hart op deHet Hart op de lippen (2013)

Van Deeanne Gist
Website:www.deeannegist.com
Romans

304 pagina’s

Chicago,1893. Cayden McCreary heeft zijn toekomst al uitgestippeld. Met zijn sprinklerinstallatie zal hij op de beurs geld verdienen en daarna zal hij trouwen met zijn meisje. Maar het lawaai in de beurshal gooit roet in het eten: zijn gehoor raakt beschadigd. In zijn wanhoop vraagt hij de dovenlerares Della Wentworth hem te leren liplezen. Als er gevoelens tussen hen ontstaan, staat Cayden voor de beslissing van zijn leven: zal hij alles opgeven voor een vrouw die hij nog maar net kent?

Uitgever: vbk media
ISBN: 97089029721189

Mijn reactie van het boek: ***

Ik heb toch echt wel betere boeken van Deeannne Gist gelezen,hier werd veel tekst en uitleg gegeven over de uitvinding van Cullen en dat vond ik echt lang duren en boeide mij niet.
Het liefdes verhaal ook voorspellend maar mooi,de stukjes over de kinderen die doof waren en hoe die les kregen vond ik weer wel erg mooi en had van mij uitgebreider gemogen.

3 gedachten over “Het hart op de lippen: Deeanne Gist

Voeg uw reactie toe

  1. Ook van deze schrijfster heb ik nog nooit iets gelezen, maar er wachten geloof ik wel boeken op me. 🙂 Ik begrijp dat ik niet met dit boek moet beginnen.

    1. nee ik vond het een beetje tegenvallen dit boek terwijl hij op goodreads zo goed scoort he…maar dat kwam ook omdat bepaalde dingen in het boek mij niet zo boeide

      1. Soms beleef je het gewoon heel anders dan de meeste anderen. Kan je stemming zijn, maar inderdaad ook het onderwerp. Ik heb wel eens gehad dat ik de hoofdpersoon niet aanrdig vond. En dat kleurt dan het hele boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: