Gestrand: Tracey Garvis Graves

gestrandGestrand (2013)

Van Tracey Garvis Graves
Website:www.traceygarvisgraves.com
Romans

336 pagina’s

Spanning en romantiek op een onbewoond eiland. Anna Emerson vertrekt met T.J. Callahan naar de Malediven, naar het zomerhuis van zijn familie, waar ze de zestienjarige jongen bijles zal gaan geven. Maar hun watervliegtuigje crasht en ze spoelen aan op een onbewoond eiland. Anna en T.J. zijn op elkaar aangewezen om te overleven in dit tropisch paradijs dat talloze gevaren herbergt. De dagen worden weken en de weken worden maanden, en de twee worden niet gevonden. Naarmate de tijd verstrijkt, voelen Anna en T.J. zich steeds meer tot elkaar aangetrokken…

Uitgever: Sijthoff
ISBN: 9789021808307

Mijn reactie van het boek:*****

In één woord geweldig,dat je van twee mensen die op een eiland belanden zo’n goed verhaal kan maken,je zou denken dat het langdradig zou gaan worden maar dat is echt niet.
In het begin heb ik veel aan de film van vroeger moeten denken,de bleu lagoon.
Maar in dit boek word het verhaal na drie jaar op het eiland te hebben gezeten anders,en het blijft boeien gewoon tot het eind.

3 gedachten over “Gestrand: Tracey Garvis Graves

Voeg uw reactie toe

  1. Wat een prachtig debuut vol ontroering en blijdschap. Een verhaal dat je niet zomaar naast je neerlegt over echte onvoorwaardelijke liefde. T.J. en Anna verschillen 13 jaar in leeftijd. Samen belanden ze op een onbewoond eiland waar ze ruim 3 jaar afhankelijk van elkaar zijn en er een wederzijdse liefde ontstaat. Eenmaal terug in de harde wereld is het moeilijk om deze relatie voort te zetten. Maar echte liefde zegeviert. 5*

  2. Wat een prachtig en bijzonder boek. De hoofdstukken worden afgewisseld door Anna en T.J. en in ik-vorm verteld. Dit maakt het verhaal heel reëel. Het verhaal is weliswaar mooi, maar ook hard; ook dat voegt iets aan die realiteit toe. Het verveelt geen moment, je leest maar door en door en als je niet leest, spookt het door je hoofd. Heel bijzonder en een absolute aanrader.

    *****

    Marjon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: