Godin uit vrije wil: P.C. Cast

godin uit vrijeGodin uit vrije wil (2013) (2)

Van P.C. Cast

Fantasy

416 pagina’s

Het was even wennen, maar het bevalt Shannon Parker eerlijk gezegd prima in Partholon. Het leven als de incarnatie van de godin Epona is… nou ja, goddelijk! Ze wordt bediend door ijverige dienstmaagden, en haar huwelijk met ClanFintan mag gerust ideaal genoemd worden – wie had ooit gedacht dat getrouwd zijn met een centaur zo romantisch zou zijn. Ze begrijpt dan ook niet waarom haar de laatste tijd zo’n onbestemd gevoel bekruipt, alsof er gevaar dreigt, alsof er in de schaduwen iets op haar loert. Een onzinnige angst, want ze is hier volkomen veilig. Ze wordt vereerd, en er is een heel leger krijgers om haar te beschermen. Net als het haar lukt weer te ontspannen, gebeurt het. Ze wordt door een onstuitbare kracht uit het veilige Partholon weggezogen en teruggeworpen in haar oude wereld. Als ze uit alle macht probeert terug te keren naar ClanFintan, blijkt dat het duistere kwaad dat ze dacht te hebben verslagen – de duivelse Nuada – uit de dood is herrezen. Hij zweert dat hij Shannons dierbaren zal vernietigen, en ze ontdekt dat hij hierbij wordt geholpen door een oude bekende: Rhianna… Shannon heeft geen andere keus dan de strijd aangaan met Nuada – een strijd die bij voorbaat verloren lijkt. Kan het haar toch lukken het kwaad te verslaan? En zal ze ooit terugkeren naar Partholon en naar ClanFintan, de liefde van haar leven?

Uitgever: Harlequin Holland
ISBN: 9789034711502

Mijn reactie van het boek: *****

Om eens een keer wat anders te lezen is dit een heerlijk genre.
Het is gewoon één en al fantasie maar het verhaal zit erg goed in elkaar,het is net of je er bij bent.
Ook dit deel vond ik weer geweldig en ik kijk uit naar het volgende deel,Godin van nature.

f101d-godingodin uit vrijegodin van nature

3 gedachten over “Godin uit vrije wil: P.C. Cast

Voeg uw reactie toe

  1. Een goed vervolg op het eerste deel van deze trilogie. Shannon Parker verwisseld weer naar haar eigen wereld en loopt daar tegen dingen aan die Rhianna voor haar heeft aangericht. Bovendien is Nuada, het kwaad, haar gevolgd en zorgt voor het ene na het andere ongeluk. Deel 3 verschijnt januari 2014.

  2. Een goed vervolg op het eerste deel van deze trilogie. Shannon Parker verwisseld weer naar haar eigen wereld en loopt daar tegen dingen aan die Rhianna voor haar heeft aangericht. Bovendien is Nuada, het kwaad, haar gevolgd en zorgt voor het ene na het andere ongeluk. Deel 3 verschijnt januari 2014. 4*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: