Dromen van vrijheid: Robyn Carr (13)

dromen van vrijheidDromen van vrijheid (2012) (13)

Van Robyn Carr
Website:www.robyncarr.com
Romantische fictie

384 pagina’s

Omdat hij verlangt naar een nieuwe start vertrekt Clay Tahoma naar het noorden van Californië, waar hij in de dierenkliniek en stallen van zijn oude vriend Nate Jensen gaat werken. In Virgin River wordt hij door iedereen met open armen ontvangen… behalve door de mooie Lilly Yazhi. Deze kleine sterke vrouw intrigeert Clay in hoge mate. Hijzelf heeft de naam een paardenfluisteraar te zijn, en hij is bezig een getraumatiseerde jonge hengst te behandelen. Met zijn ervaring krijgt hij veel voor elkaar, maar wat Lilly in korte tijd als vanzelfsprekend met het paard bereikt, is onvoorstelbaar. Clay wil Lilly graag beter leren kennen, maar ze houdt hem op een afstand. Heeft ze misschien iets naars meegemaakt, of ziet ze hem gewoon niet zitten? Hij is vastbesloten uit te vinden wat er achter haar afwijzende houding zit en haar over te halen hem te vertrouwen. Zal de magie van Virgin River ook voor hem werken?

Uitgever: Harlequin
ISBN: 9789034756237

Reactie van het boek door:Marjon*****

Dit deel is weer echt een juweeltje, een van de betere. Het is bijzonder hoe elk volgend boek weer een compleet ander verhaal betreft met een heel andere insteek en achtergrond. Dat is waarschijnlijk het geheim van het succes van deze serie.
In dit boek komen weer veel oude bekenden voor en het zal me niet verbazen als daarmee ook de aanloop naar het volgende deel is genomen. Maar het mooiste was toch het deel van de twee mensen waar dit verhaal om draait: Clay en Lilly, twee mensen van Indiaanse afkomst en hun bijzondere band met paarden.

Een gedachte over “Dromen van vrijheid: Robyn Carr (13)

Voeg uw reactie toe

  1. mijn reactie van het boek *****
    Ook dit was weer een heerlijk boek van Robyn,lekker in de paardenwereld dat heeft toch wel iets hoor.
    Het liefdes leven tussen Clay en Lilly alle twee van indiaanse afkomst was ook erg mooi om te zien hoe het er tussen twee stammen aan toe gaat.Ook kwamen de andere personen uit de serie weer aan bod en dat is waarom deze serie zo mooi blijft,je vergeet zo niemand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: